Kedy je vhodný čas nájsť si milenca?

Otázka pálčivá, bolestivá, ale veľmi častá a aktuálna. Milenec je muž, ktorý dokáže postaviť život naruby. Lenže nielen kvôli tomu, že hrozí rozvrat klasického vzťahu.

22.08.2013 07:00
sex, vzťah, problém Foto:
V niektorých prípadoch je zmena jeho postoja k sexu nemožná.
debata (1)

Predovšetkým preto, že vnesie do vášho života vášeň, nehu, nové dimenzie a pocit, že si pred dôchodkom zaslúžite omnoho viac ako máte. Popri týchto lákadlách je možnosť náhodného odhalenia doslova banálna. Ak sa vám už zbiehajú slinky, je potrené povedať – aj na milenca treba odhadnúť správny čas.

Parter o vás stráca záujem

On má chuť na sex, vy prahnete po milovaní a pritom sa v posteli radšej k sebe otočíte chrbtom. Nuž, taká je často realita párov, ktoré ako sa vraví „opozerali“. Teraz, alebo nikdy, povedia si ženy a začnú loviť. Pretože ak si začnete s milencom aj v prípade, že doma všetko funguje a s neverou koketujete len tak z pasie, nakoniec vo vzťahu všetko fungovať prestane. Ak ste „opozeraní“, koľaje vzťahu idú ďalej, akurát vy ste šťastnejšia.

Dohodnete sa

Už aj na Slovensku existujú dvojice, ktoré sa jednoducho dohodli, že vyhodiť si z kopýtka nie je nič zlé, ak sú obaja partneri zodpovední k vlastnému zdraviu a vždy sa vrátia domov. Ak partner navrhne túto hru, nemusíte byť tou, čo iba toleruje, ale aj tolerovanou.

Ste sama

Máte partnera, ale je buď duchom neprítomný, alebo aj telom. V niektorých prípadoch je zmena jeho postoja nemožná, alebo v nedohľadne. Vtedy lepšie ako prežívať neustále hádky a riešiť staré otázky stále dookola, prichádza čas na dobrého milenca. Ten často prospeje vzťahu omnoho viac, ako neustála snaha o zblíženie. Je to taký spojenec v ilegalite.

Keď cítite, že vám život preteká pomedzi prsty

Bolo by skvelé, keby sme mali neobmedzený čas života. Dal by sa stihnúť lepší orgazmus, lepší sex, kvalitnejšia predohra. Lenže to nemáme a ak cítite, že do konca života sa vo vašom živote má odohrávať len milostné trápenie, stavte na niekoho, kto vám dá pocit, že čas na tejto zemi ste nepremárnili, ale premilovali.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #nezáujem #vášeň

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...