Jednoduché a horúce. Tieto polohy sa oplatia

Minimálna námaha, ale maximálna dávka potešenia. Osvieženie patrí k životu, takže na chvíľu zabudnite na klasiku.

17.08.2013 17:30
sexuálne polohy, ktoré za to stoja Foto:
Neskutočná rozkoš a pritom tak málo stačí.
debata

Prečo by ste povedali nie, najmä ak počas leta príliš veľa fyzickej aktivity netreba? Prinášame skvostné polohy, ktoré patria k vysoko intímnym, vzrušujúcim a námaha? Tá nestojí za reč.

Intímne v stoji

Polohy v stoji patria k najmenej obľúbeným, ale nie je dôvod ich vynechať, ak spoznáte tú, ktorá vám predstavy o nepohodlí počas milovania postojačky, dokonale vyvráti. Postavte sa chrbtom k stene, kuchynskej linke, alebo gauču, aby vám opierka siahala aspoň vyše pása. Partner vám zdvihne jednu nohu, jemne ju odklopí a hlboko do vás vstúpi. Pri tejto polohe stojíte, partner sa pohybuje minimálne a pritom zažívate niečo neskutočné. Je to pre uhol, pri ktorom penis dráždi dokonale všetky body rozkoše, ku ktorým sa inak nedostane. Veľmi vzrušujúce.

Nohy spolu

Neskutočná rozkoš a pritom tak málo stačí. Misionára poznáte, takže nemusíme zachádzať do detailov. V tomto prípade budete mať ale nohy spolu. Že sa to nedá? Rozhodne áno a áno, bude vychádzať aj z vášho hrdla počas súlože. Nohy nerozkročíte, ležíte vzpriamene a partner do vás vnikne obkročmo. Všetko vyzerá ako misionár, akurát si vymeníte role. Vniknutie bude intenzívne, zovretie tesné. Výhodné pre ženy so širšou vagínou aj tie, ktoré chcú zažiť, ako sa zmení sklon vniknutia, trenie a zvýši pocit rozkoše.

Odzadu a poležiačky

Poloha na štyroch je taká klasika, ale je náročná hlavne na držanie sa na rukách. Pokojne si ľahnite na bok, zdvihnite jednu nohu. Môžete ju dať aj mierne dozadu a uvoľníte tak partnerovi cestu k lonu. Prežijete intenzívny pocit spojenia a nehy. Mnoho žien túto polohu dokonca zaradí do svojho repertoára ako tú pred spaním. Žiadna výrazná aktivita, ale tá pohoda a príjemné pocity, ktoré zaplavia celé telo, sú pred spaním dokonalým relaxom.

Stoličkový tanec

Polohy, keď môže byť žena hore, má každá rada. Jednu z nich pre vás máme. Príliš veľa sa nenarobíte, pretože ide o pohyby panvy na partnerovi. Nech si sadne na stoličku a vy už viete zaujať pozíciu. Žiadne hore dole, iba jemné krúživé pohyby, pričom sa držíte v naručí. Spoznáte, že orgazmus sa neprivoláva len prudkým prirážaním, ale aj jemným tancom v intímnom splynutí. Namáhať sa príliš nebudete, stonať ale určite intenzívne.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #sexuálne polohy #postojačky #nohy spolu #ako sa milovať

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...