Jedna chce sex, druhá cit – ktorá u neho zvíťazí?

Sex majú radi, zamilovanej ženy sa boja, no i sami sa vedia šialene zaľúbiť. A namiesto toho, aby sa aspoň vtedy vcítili do ženskej duše a pochopili ju, zahája arogantný útok. Takí sú chlapi...

17.08.2013 07:00
cit verzus sex, ako si vyberie chlap medzi... Foto:
Keď si chlap dosýta užije, rád by sa usadil. Jeden chce a vie ostať verný, iný má s tým celoživotný problém.
debata

Berie to, čo mu vyhovuje a kašle na ohľady

Keď má rád sex a príliš nectí verný vzťah, užíva si najmä radosti bez záväzkov, o žiadnych nechce ani počuť. Vždy nájde takú, ktorá to nejaký čas toleruje, no keď sa ona zamiluje skôr než on, začínajú problémy. Ona tlačí na city, chce byť oficiálnou partnerkou, nie iba diskrétnou známou a on cúva. Ak mu však s ňou chutí sex a nechce oň prísť, namotáva ju a ona rada uverí. Povzbudená tlačí viac, on sa viac zdráha. A je tu napätie, ktoré neraz končí dramaticky, pričom ohrdnutá žena sa mstí za odmietnutie niekedy veľmi dlho a zákerne.

Chce sa usadiť – z nudy, z lásky, kvôli servisu

Keď si chlap dosýta užije, rád by sa usadil. Jeden chce a vie ostať verný, iný má s tým celoživotný problém. Najhoršie pre vzťah je, ak je spečatený bez lásky. Tu sa napätia neriešia, ale nabaľujú. Fungovať to môže jedine vtedy, ak situácia vyhovuje obom a nehrozí, že si raz budú svoje rozhodnutia vyčítať, prekrúcať to, na čom sa dohodli, že pritvrdia v nárokoch. Dopredu to nevie nik, ale vzájomná lojalita a tolerancia sa dá predpokladať i pestovať.

S jednou má sex, druhú miluje

Vzťah by mohol mať šancu aj vtedy, keď bol založený na sexe a city mali ísť pôvodne bokom. Hlavne nesmie nik do ničoho tlačiť druhú stranu – to je dôležité pravidlo, ktoré sa aj najčastejšie porušuje. Problémy to robí najmä zaľúbeným ženám, ak sa zamiluje chlap a nemá spätnú väzbu, tak sa zvyčajne nevnucuje , ale taktiež na seba púta pozornosť. Hrá tvrďasa, nechce dať najavo city, ani bolesť z chladnej odozvy, slabé miesta skrýva za aroganciu a hrubosť. A aká žena u neho vlastne zvíťazí? Často žiadna, všetky ostanú mrchami – jedna preto, že ho chce príliš okato, druhá zasa preto, že ho nechce vôbec… Keď ho chcete získať, majte hrdosť a ostaňte prirodzenou!

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #výber medzi dvoma partnerkami #cit

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...