Bez neho sa neviete pohnúť ani na krok?

Čo majú muži skutočne radi vo vzťahu, je sloboda. Možno nie všetci obľubujú samostatné ženy, no väčšina áno. Aspoň trošku samostatné.

14.08.2013 15:00
vzťah, držať sa za ruky Foto:
Občas sa od neho aj odpojte. Vášmu vzťahu to môže len prospieť.
debata

Preto sa snažte čo najviac úkonov vybaviť bez neho a dať mu priestor na svoj vlastný voľný čas. Skrátka, vybavte si to v živote tak, aby ste si navzájom neboli na príťaž, alebo sa po chvíli jeden druhého neprejedli. Skôr svoj vzťah, aspoň na začiatku, kedy je vám každá minúta vzácna, vnímajte ako spestrenie života.

Áno, sú typy mužov, ktorí potrebujú ženu na to, aby sa o ňu na sto percent postarali. V takom prípade potrebujú dosiahnuť stav, aby bola od nich celkom závislá. Porozmýšľajte tuho nad tým, či aj vy máte takéhoto chlapa. Ak prídete na to, že áno, rozmýšľajte ďalej. Či sa v takomto vzťahu budete cítiť dobre. Ak nie, vycúvajte, čas je vždy.

A vezmite si z takého vzťahu ponaučenie. Čas, kedy budete od jedného vzťahu k druhému sama, budete potrebovať na to, aby ste zo seba spravili samostatného človeka. Čo budete vo vzťahu dávať (očakávať), to budete späť aj dostávať. ak chcete vo vzťahu slobodu, najprv ju sama musíte dať.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #sloboda vo vzťahu #samostatná žena

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...