Príbeh: Zbalil ju na inzerát 'Hľadám dievča pre všetko...'

Paľo potreboval osobnú asistentku do firmy i do postele, Megy hľadala prácu i chýbajúcu vášeň.

13.08.2013 13:00
láska na inzerát, sex, využívanie Foto:
Odhodlala sa ochutnať z pikantného koláča, ale na jeho recept radšej ani nechcela prísť.
debata (1)

Obaja tušili, že zverejnený inzerát v sebe skrýva okrem práce aj erotický náboj, vedeli veľmi dobre, do čoho idú. No netušili, čo sa z toho vykľuje!

Pracant, pohoďák, rodinný typ, pôžitkár

Muž v tých najlepších rokoch s vlastnou firmou nevedel, čo od rozkoše. Darilo sa mu, doma bola spokojnosť, no s ním stále šilo. Mal nevyplnené túžby a život zorganizovaný tak, že bolo dostatok priestoru i materiálnych možností užívať si i to, čo je za bežných okolností takmer nemožné.

Manželka a milenka o sebe vedeli i nevedeli, obe však boli spokojné i zabezpečené, no on chcel viac. Túžil po odviazanej kamarátke, ktorá s ním zvládne aj početnejšie skupinové sexuálne hry, nebude sa nič pýtať, nič chcieť a celá natešená mu splní každé želanie – v práci i mimo nej. Jeho pokus vtesnať do inzerátu pracovnú požiadavku i erotický podtón mu vyšiel, takmer na sto percent.

Ul====== ovil rybku, čo chce nesplniteľné želania ======
Megy prežívala ťažkú frustráciu, doma i v kariére. No keď zbadala inzerát sľubujúci okrem práce aj dobrodružstvo, zbystrila. Odhodlala sa ochutnať z pikantného koláča, ale na jeho recept radšej ani nechcela prísť. Nebola najmladšia, manželstvo bolo fádne, deti vyletené z hniezda a ona bez perspektívy profesionálneho rastu i nádejí urobiť ešte dieru do sveta.

S plným vedomím „naletela“ na Paľov inzerát a už ich prvé stretnutie skončilo na tráve s vôňou erotiky. Zahľadela sa a chcela od základu zmeniť svoj život. Paľo však ostal milujúcim manželom a otcom štyroch detí, ona sa trápi čo bude ďalej, s plodom ich vášne pod srdcom. Tehotná, zmätená a zaľúbená dnes nevie, čo jej budúcnosť prinesie. A jej milenec? Strká hlavu do piesku…!

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #príbeh #sex na inzerát

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...