Kde hľadať najlepších milencov?

Pátranie po tom najlepšom milencovi môžete začať na internete, diskotéke alebo v práci. Sú však miesta, kde je vyššia koncentrácia mužov, ktorých potencia a sexuálne libido budú nadpriemerné.

10.08.2013 06:00
Dobrý milenec je, ak... Foto:
Muži, ktorí cvičia, sú lepší milenci.
debata

Potom už nájsť iba toho pravého pre život, pretože ak sa spoľahnete na našu mapu sexuálnej výkonnosti, na nekvalitu nenatrafíte.

Fitnes centrum

Muži, ktorí cvičia, sú lepší milenci. Nie je to len preto, že svalnaté a pevné telo je omnoho príťažlivejšie ako pupkatý previs nad nohavicami. Ich cievy sú pružnejšie, tlak nižší, pulzová frekvencia pokojnejšia. Navyše majú omnoho vyššiu výdrž aj kondíciu. Poruchy erekcie u mužov, ktorí sa venujú aktívne športu, sú zanedbateľné v porovnaní s mužmi, ktorí športujú len s diaľkovým ovládačom. Športovci nie sú atraktívni len tak pre nič za nič. Očakáva sa aj nadpriemer v sexuálnej oblasti.

Vidiek

Muži, ktorí žijú na dedine, žijú zdravšie. To sa podpisuje aj na sexuálnej vitalite. Z prieskumu, v ktorom boli hlavnými postavami muži vo veku 45 rokov vyplynulo, že vidiečania trpia poruchami erekcie o 16% menej ako muži z mesta. Podpisuje sa na tom zdravý životný štýl a menej stresu. Po päťdesiatke sa porucha erekcie objavuje u ôsmich z desiatich mužov. Pri takomto žalostnom stave je aj šestnásť percent úspechom. Preto je fajn zamieriť pri hľadaní lásky za mesto.

Kreatívne prostredie

Umelci, optimisti a kreatívne pracujúci ľudia dosahujú v oblasti erekcie ďaleko lepšie výsledky ako priemer populácie. Depresia, stres a zlé nálady sú jedom na pevný penis. Pritom sršia entuziazmom, tvorivosťou a lepšou náladou bez ohľadu na okolie, peniaze a politickú situáciu. Za všetky prípady stojí sexuálny apetít Jana Saudka, ktorého výkonnosť hraničí s unikátnosťou.

Vo vyššej triede

Ženy, ktoré dokážu osloviť bohatšieho, majú vyhraté. Užijú si nielen viac peňazí a pohodlného života, ale aj sexu. Nízke príjmové skupiny mužov často končia rozchodom s erekciou okolo štyridsiatky. Je to spôsobené súborom nezdravého životného štýlu, alkoholu a stresu. Pritom muži zo strednej a vyššej strednej triedy vykazovali najlepšie schopnosti udržať erekciu. Dokonca vyhrali aj nad triedou boháčov, ktorí na ceste za majetkom stratili aj libido aj sexuálnu túžbu. Zlatá stredná cesta v tomto prípade znamená dobrú partiu aj dostatok sexu do vysokého veku.

debata chyba
Viac na túto tému: #potencia #milenec #vidiek #fitnescentrum

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...