Poruchy erekcie, za ktoré môžu ženy

Neschopnosť muža dosiahnuť kvalitnú erekciu bola spájaná so stresom a fyziológiou.

09.08.2013 08:30
pleť, kozmetika, maska Foto:
Uhorka na očiach, pleťová maska na tvári môžu byť problémom kolísania erekcie.
debata (7)

Čoraz častejšie skloňujú kuvičie hlasy pravdu, že muži sú v tom niekedy úplne nevinne. Za zdroj neuspokojenia sú často označené tie, čo by mali erekciu rozdúchať – samotné ženy.

Málo snov

Milovanie. Prvé, vytúžené, očakávané. V období, keď je sex exotikou pre mladých chalanov, stačí si dať dole nohavičky. Lenže s jedlom nerastie len chuť, ale aj nároky. Preto sa stáva, že sťahovanie nohavičiek už príliš nezaberá. Ak sa k tomu pridruží aj mdlá nálada, nemôžete od muža chcieť divy, keď jeho diva nie je dostatočne atraktívna. Muži môžu mať rôzne sexuálne sny a túžby. V prípade, že viete jeho sexualite dať zadosť, jeho potencia nebude chradnúť. Ak ste ale za klasiku a doma máte posteľného dobrodruha, nuda zničí jeho schopnosť byť pri vás v pozore. Ak sa nemá na čo tešiť, veľmi vás nepoteší.

Tlak

Pozor, pozor, muži nie sú sexuálne mašiny. Rovnako ako ženy vsádzajú radšej na kvalitu ako kvantitu. Lepšie povedané, na kvalitnú kvantitu. Preto ak dbáte iba na to, aby sexu bolo dostatok, muža to môže desiť. Jeho schopnosť byť aktívnym je na ústupe. Vystrašený neznamená vzrušený. Parter sa musí do postele tešiť, nie byť vohnaný. Žena zas predstavovať atraktívne sústo namiesto porcie, ktorú už nevládze.

Zlá technika

Erekcia muža je závislá od intenzity, dráždenia aj pohľadu, ktorý sa partnerovi naskytne. A tu sú dva kamene úrazu. Zlá technika môže spôsobiť nedostatočné dráždenie, či niekedy aj nepríjemné pocity a penis sa stiahne – ako slimák do ulity. Zároveň môže hroziť v posteli nuda aj počas milovania. Hoci ste sa dobre naštartovali, neudržali ste trend. Mužom začne mäknúť penis obvykle pri orálnom sexe, ak žena nedáva adekvátnu odozvu. Nebezpečná je aj pozícia, keď je na chrbte. Ide o polohy, kde je muž pasívny, alebo naopak srší aktivitou, ale žena má tendenciu tváriť sa ako hrsť štrku. Preto pozor, aby ste z neho nevyhnali erekciu ešte pred záverom.

Vizáž

Dobre. Nedá sa chodiť po byte vo vysokých podpätkoch a prebúdzať sa s mejkapom. Ale ruku na srdce, niekedy by sa dalo vyzerať atraktívnejšie. Problémom kolísania erekcie je absencia tajomstiev ženy. S uterákom na hlave, uhorkou na očiach, pleťovou maskou na tvári. Tieto výjavy sa tak niekedy uložia mužovi v mysli a vynoria sa práve v momente, keď by mal byť na svoju polovičku pripravený. A ono to nejde a nejde, pretože sa kamsi vyparila atraktivita všedného dňa.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milovanie #erekcia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...