Spoznajte najmodernejšie sex praktiky

Novinky v sexuálnom živote možno objavovať neustále.

01.08.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži vedia oceniť ich pozitíva, ak sa ženy nehýbu vôbec.
debata (2)

Klasické polohy sú jedna vec, ale zažiť niečo exotické, netradičné, nové je ako vyskúšať luxusnú dovolenku popri bežnému chodu života. Nehovoríme, že sa musia nové sexuálne praktiky stať vašim každodenným milostným chlebíkom, ale vždy sa oplatí spraviť si výlet do nových erotických dimenzií.

Pony sex

Nejde o žiadny odtieň zoofílie, ale odvetvie ľahkých sado-maso hier. Jeden z dvojice je poník a druhý džokej. Prípadne sa pozície vymenia. Tejto hre niektorí dokonca tak podľahli, že si zakúpili aj postroje či kostým koňa. Je to neuveriteľné, ale zo všetkých živočíchov je pri sexe najvzrušujúcejšie byť práve poníkom. Drajv hier závisí od toho, či partnera chcete len osedlať, alebo začať aj s ľahkou drezúrou a bičíkom.

Brána do raja sa začína v podpazuší

Muži milujú dobíjať penisom nové miesta. Vagína im je síce najbližšia, ale viete, že nepohrdnú ani pusou, zadočkom či vniknutím medzi prsia. Najnovšie prišli s unikátnym miestom, ktoré si nevedia vynachváliť a volajú ho brána do raja. Ženské podpazušie, správne lubrikované, úplne vyholené, alebo s pár chĺpkami. Netradičný zážitok z dráždenia, ktorý patrí aktuálne medzi módne vychytávky v sexe.

Mŕtvola

Muži nemusia ženy, čo sú v posteli ako kus dreva. Lenže, ak sa nehýbu vôbec, vedia oceniť ich pozitíva. Najnovšia sexuálna praktika, ktorá si získava srdcia mužov po celej planéte, je hra na mŕtvolu. So ženou si môžu robiť čo chcú, pretože sa nehýbe, ani proti ničomu neprotestuje. Táto hra je pre trochu silnejšie žalúdky aj liberálnejšie dvojice, ale jej narastajúca obľuba hovorí, že v každom mužovi drieme zrod malého podivína.

Karezza sex

Nová sexuálna metóda, ktorá vychádza zo stredovekých koreňov a svoje do nej zasial aj taoizmus. Podstatou je klasické milovanie, ale bez orgazmu. Ak ste si práve povedali, že Karezza sex zažívate pravidelne, nie je to celkom tak. Dvojica sa vopred dohodne, že sa pomiluje bez orgazmu a v prípade, že pocíti jeho priblíženie, milovanie sa preruší a v náručí rozdýcha. Tento spôsob údajne dokonale prehĺbi vzťah lásky. Ale čo je najlepšie, ak sa dohodnete po pár dňoch, že si doprajete aj spoločné vyvrcholenie, bude to orgazmus ako zemetrasenie. Nesmierne obľúbená technika šíriaca sa najmä zo zámoria.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzťah #sexuálne praktiky

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...