Ako na veľké veci s malým penisom?

Neprekáža, že partner nie je obdarený, ani to, že sa nevie príliš obracať.

31.07.2013 07:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Veľký penis je na oštaru v prípade análneho sexu.
debata

Pre všetky, ktoré nemajú doma chlapa, čo vedie rebríčky potencie, prinášame spoľahlivý recept, ako si aj s malým gašparkom užiť veľké divadlo. Trochu pričinenia zo strany ženy a partner bude mať pocit, že pri milovaní s vami mu vždy nejakým zázrakom nabehnú bonusové centimetre.

Zúžte vagínu

Je to základ. Ženská vagína má približne 7 – 9 centimetrov, takže ju vyplní aj muž nie veľmi hrdý na svoje rozmery. Lenže ten rozkošnícky pocit sa dostavuje pri naťahovaní svaloviny a dráždení tých správnych bodov. Preto zintenzívnite pocity pri polohách, kde môžete dať nohy spolu. Poloha odzadu nie je len tak postavená medzi najobľúbenejšie. Muži často nemajú toľko centimetrov, ako si sami nahovoria, a preto im je sympatická. Pomôže aj sťahovanie vaginálnych svalov. Najmä pred orgazmom, keď si vniknutie partnera vychutnáte intenzívnejšie a uvoľnenie bude ešte prudšie.

Lubrikantom neplytvajte

Lubrikácia počas milovania je základom, ale netreba to preháňať. S lubrikačnými gélmi opatrne. Najviac žien, ktoré mali doma muža s menším penisom potvrdilo, že im v postelí vystačí prirodzená vlhkosť. A niekedy je aj tej priveľa. Pri nej sa stráca kontakt s penisom a pocit, že si užívate. K stiahnutiu vagíny je tak dobré nepoužívať dodatočné zvlhčenie. Pri malom penise je viac na škodu ako úžitok.

Požehnanie análu

Veľký penis je na oštaru a to najmä v prípade análneho sexu. Pri menšom penise, naopak, dokážete prežiť aj to, čomu sa hovorí orgazmus cez konečník. Je to jedna z nesporných výhod, ktoré lovkyne „mužnosti“ nepoznajú. Partner bude nadšený z tesnejšieho zovretia a vy si prídete na svoje ako nikdy predtým. Navyše, všetky ženy praktizujúce análny sex potvrdili, že práve v tejto oblasti nemajú muži s menšími penismi konkurenciu. Takže aspoň viete, ako mu zdvihnúť ego a sebe potešenie.

Skráťte vagínu

Fyziologicky to pochopiteľne nejde, ale našťastie niektoré polohy pamätajú aj na mužov, ktorí by nemohli robiť modela v spodnej bielizni. Ideálne pre všetkých mužov bude, ak si dáte pod zadoček malý vankúšik. Vagína sa prirodzene ohne v správnom uhle a menší penis dosiahne na tie najviac rozkošnícke miesta. Urobte radosť partnerovi aj sebe.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzťah #intimity #penis

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...