Ach, ten môj neverník

Vášho drahého v otázke nevery nepodceňujte. Neviete, kedy vám môže dať zbohom...

29.05.2013 17:30
žena, smútok, zlosť, nevera Foto:
Pozor! Aj ten váš môže bť neverný!
debata

Milujete ho, ste presvedčená, že aj on vás a predsa vám „zahne“. Po veľkom odhalení ste v šoku a pýtate sa, ako je možné, že ste si nič nevšimli. Predsa ste spolu každučký deň… No, ten váš vás mal omotanú okolo prsta a tak ste v ostražitosti poľavili. A on to šikovne využil. Alebo to využila vaša sokyňa. Alebo ste ho podceňovali…

Veľa žien sa dlhodobo drží vety „ten môj by ma nikdy nepodviedol“. Aj vy ste tomuto svojmu tvrdeniu verili do poslednej chvíle? Ste spolu tak dlho a on má pre vás vždy plno krásnych viet, ako spolu zostarnete, ako by vás nikdy neopustil či nepodviedol. Samozrejme, zrejme každá žena chce takýmto vetám z úst parnera veriť. A pravdu povediac, koho by neunavovalo byť neustále v strehu? Ale istá ostražitosť nie je na škodu v žiadnom, ani dobre fungujúcom vzťahu.

Pozor! Nemusíte sa správať ako policajný pes a byť vášmu drahému neustále v pätách. Ale taký úprimný rozhovor raz za čas dokáže čo-to odhaliť. Nechce zrazu rozprávať o svojich kolegoch? Vyhýba sa téme vašej budúcnosti? Nechce sa mu plánovať ani tohtoročná dovolenka… Niekedy sa jednoducho spojí pomerne veľa maličkostí, ktoré by mali byť pre vás istým varovaním, že váš drahý sa už obzerá inde.

Nepodceňujte ho. Ak ste presvedčená, že ten váš by vás nikdy neopustil, lebo je to jednoducho váš „macík“, nebuďte si taká istá. Niekedy sa môže práve z vášho „macíka“ vykľuť pekný kvietok. Alebo stačí, že zrazu padne do oka inej žene a tá bude dôsledná a neodbytná. Vášho macíka si omotá okolo prsta postupne a nenápadne a on, zamotaný v dvoch vzťahoch, napokon podľahne tej silnejšej. V tomto prípade vašej sokyni, ktorá ho chce stoj čo stoj a už si našla spôsob, ako ním pekne manipulovať. A vám zostanú iba oči pre plač.

Občas taký poriadny prievan vôbec neškodí. Keď totiž príde na lámanie chleba a vy budete stáť zoči-voči jeho priznaniu so sklonenou hlavou, veľmi mu to uľahčíte. A to predsa nechcete. Aj vy môžete občas zvýšiť hlas, rozbiť nejaký tanier a poriadne tresknúť dvermi či zmiznúť rozčúlená z bytu. Len s chápavým úsmevom v boji o svojho neverníka ďaleko nezájdete. Život občas okoreňte aj v a dajte mu pocítiť, že ho len tak od seba nepustíte.

debata chyba

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....