Žena v znamení barana: Radšej slobodu ako chlapa

Úspešná v práci, ale výbušná, cholerická. Schopná človeku vynadať a o pár minút na hádku zabudnúť. Aj tak sa prejavuje žena narodená v apríli či na konci marca.

17.04.2013 11:00
baran Foto:
Žena v znamení Barana je výbušná.
debata

Môže byť sama

Žena v znamení barana môže byť aj sama. Slobodu má totiž radšej ako osobu opačného pohlavia. Astrológovia sa zhodujú na tom, že ak by sme našli dvanásť slobodných mamičiek a každá by bola v inom znamení, tá v znamení barana by si asi počíňala najlepšie. Iné to však už bude so sexom, pretože bez toho žena v znamení barana neprežije.

Loajálna a verná

Možno viac ako sex potrebuje ešte muža, s ktorým nemusí byť, ale musí o ňom snívať. Môže to byť niekto, kto ovplyvnil jej osud – do konca života si ho bude vážiť. Bude mu vypisovať na Valentína, pripomenie sa mu na každý jeho sviatok, pamätať si bude aj výročie ich zoznámenia. A ozve sa mu zakaždým, keď ju prepadnú nejaké pochybnosti a depresie. Pretože žena v znamení barana je nielen loajálna, ale k priateľom aj veľmi verná.

Mužov nepotrebuje?

K ďalšej vlastnosti, ktorou sa žena v znamení barana môže oháňať, je jej samostatnosť. Demonštruje pocit, že mužov vlastne vôbec nepotrebuje. Ak už si však muža nájde, chcela by byť vo vzťahu vedúcou. Preto si častokrát aj sama zbalí muža. Ju totiž veľmi vzrušuje muž, ktorý ju spočiatku ignoruje. Najviac zo všetkého ju bude baviť presvedčiť ho o tom, aká je úchvatná a neodolateľná. Väčšinou sa jej to aj podarí.

Bojuje a žiarli

Čo môže muža na žene-baranovi odradiť, je jej bojová a žiarlivostná povaha. Má však aj veľa pozitívneho. Napríklad, je večná optimistka a pomerne štedrá. A miluje lichôtky. Ak by však predsa len nejaký muž plánoval zbaliť ju, kľúč k nej je chváliť ju, ale nie zas príliš. Ak je muž prehnane iniciatívny, veľmi ju to odrádza. Aby mal u nej úspech, nemal by byť dominantnejší ako ona, ale ani muž s tendenciou sedieť „pod papučou“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #Sloboda #vernosť #samostatnosť #znamenie baran #loajálnosť

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...