Rozpáľte ho pikantnou esemeskou

Má váš partner nemastný-neslaný deň a odpisuje vám v zmysle: Mám veľa práce, ozvem sa ti večer? Alebo je na dôležitom rokovaní?

12.03.2013 18:00
esemeska Foto:
Šťavnatá esemeska muža vždy poteší.
debata

Napíšte mu
V takýchto momentoch je na mieste, aby ste ho trochu rozpálili. Celkom určite to spravíte esemeskou alebo ešte vhodnejšou ememeskou. Ak tú druhú práve nemáte po ruke, napíšte mu niečo rajcovné. 25-ročný Marcel priznal, že esemesky tohto charakteru mu robia dobre, aj keď je práve na rokovaní so šéfom. „Priateľka raz trochu žiarlila, keď som bol na dvojdňovom školení, tak mi tam celý čas posielala takéto "dirty“ esemesky. Ale mne sa to páčilo. Síce mi zakaždým skoro zabehlo a nemohol som sa sústrediť na školenie, bolo to fajn. Chlapa to zakaždým poteší," priznal.

Nech nestratia čaro
Samozrejme, nemôže toho byť veľa, „dovoľte“ si to len občas. Inak by to vášho muža celkom iste prestalo baviť, čiže esemesky by stratili svoje čaro. Rozmýšľate, čo také pikantné by ste mu práve napísali? Potom určite vyberte niečo overené, čo poznáte len vy dvaja. Za ten čas, čo spolu fungujete, iste už máte svoj slovník. Vytiahnite z neho nejaký slang, čo ste spolu vytvorili alebo často používate, alebo mu napíšte, ako si to predstavujete, na čo máte chuť. Dodajte, že hneď, okamžite. To zafunguje.

Príjemná predstava
Jasné, že váš muž, ktorý sa práve nachádza na nejakom dôležitom stretnutí alebo školení, nenechá všetko tak a nepobeží za vami, aby vás vzal na hotel alebo sa s vami pohral niekde v odľahlom lesíku. To nie. Ale tá predstava, že na chvíľu po vás strašne zatúži a že ste to práve vy, kto mu dnes tak krásne „okorenil“ deň, je príjemná, čo poviete?

debata chyba

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...