Ide jar, naplánujte si spoločnú romantiku!

Po dlhej zime a trávení voľného času často len medzi štyrmi stenami, vymyslite teraz príjemné spestrenie vzťahu zaujímavým výletom, nejakou udalosťou, ktorá všetko okolo vás rozjasní.

05.03.2013 18:00
láska, vzťah, rande, romantika v prírode Foto:
Ilustračné foto.
debata

Slnko do duší

Slnečné lúče sa predierajú k nám, aby pošteklili našu náladu a dodali jej iskru, inšpirujme sa a pustime viac slnka do svojho života. Všetko sa vonku prebúdza zo zimného spánku, roztápajú sa ľady na vodných plochách, vykúkajú pomaly kde-tu prvé jarné kvety, vo vzduchu cítiť sviežosť a atmosféru dotvára príjemné bezvetrie. Len čo udrú aj vyššie teploty, neváhajte a urobte si piknik v prírode.

Rozpustite chlad…

Zimná krajina má svoje čaro, ale taký výlet do panenskej prírody, za veselého hvizdotu vtáctva, keď si môžete sadnúť na peň, či urobiť pohodlie v tráve, to evokuje aj k zaujímavejším činnostiam, než len tak vdychovať vzduch, či pochutnávať si na niečom dobrom. Ak to na vás príde, doprajte si aj erotickú lahôdku a vymažte všetky ochladenia, ktoré možno nastali za uplynulé mesiace.

Využite jarné víkendy, prázdniny

Ak máte možnosti, naplánujte si aj dlhší relaxačný pobyt, či párdňovú turistiku a podobne. Môžete to zvoliť aj ako darček pre partnera, takýmto niečím asi nikto nepohrdne. Naberiete novú energiu, osviežite vzťah, opäť získate nové zážitky a budete mať spomienky do zbierky. Aj to je dôležité – mať s partnerom na čo spomínať, spája vás to a obidvom vyčarúva príjemné pocity. I o tom je láska!

debata chyba

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...