Partnerská kríza? Odmlčte sa...!

Márne bude čakať na vašu esemesku alebo telefonát. Vy budete chvíľu ticho, čím však paradoxne urobíte veľký posun vo vašom vzťahu.

05.03.2013 13:10
muž s telefónom Foto:
To, že sa neozývate, mu začne vŕtať v hlave.
debata

Ak má šancu
Ak má váš vzťah šancu, po tom, ako sa odmlčíte, mal by ho váš partner začať zachraňovať a použiť na to všakovaké mužské zbrane. Možno, že kríza medzi vami vznikla tým, že ste sa už seba prejedli. Uviazlo to niekde, ani presne neviete kde a na čom. Nezúfajte, to sa stáva.

Ťažké rozhodnutie
Odmlčať sa, neozvať sa, ostať ticho – to všetko sú plány, ktoré ak sa odhodláte spraviť, budú možno viac ako ťažké. Nepočuť zrazu partnera, nevedieť, čo robí a ako sa má, zvlášť, ak ste sa dovtedy počuli každý boží deň, nebude jednoduché. Čo však bude ťažšie, bude možno váš boj s predstavou, že keď vzťah „pustíte“ z rúk, rozpadne sa vám medzi prstami ako domček z piesku. S týmto pocitom sa vám však neoplatí bojovať. Ak sa tak totiž stane, za nič nestál…

Užívajte si to
Sledujte, ako dlho bez vás vydrží. Nebuďte ale smutná z toho, ak prejde celý deň a on bude mlčať s vami. Muži nerozmýšľajú ako ženy, nestrachujú sa, nerobia unáhlené uzávery, nevymýšľajú si vopred katastrofálne scenáre. Zvlášť, ak mali pocit, že ste im vo vzťahu nedali dýchať, budú si môcť na chvíľu vydýchnuť. Ak sa „nechytia“ ani na druhý deň, spozornite, no určite sa nevzdávajte. Vydržte a ďalej čušte. Uvidíte, ako si potom budete užívať, keď vás začne zháňať a zisťovať, čo je s vami. Pripomenie vám to začiatky vášho vzťahu, keď o vás ešte len bojoval a vy tie dni dodnes považujete za najkrajšie vo svojom živote.

debata chyba

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...