Patríte k tým, čo plačú nad rozliatym mliekom?

Z každej zlej situácie si zoberte niečo pozitívne. Vnímajte ich tak, že sa z nich učíte, posúvajú vás ďalej, silniete vďaka nim.

02.03.2013 16:00
žena, duša, smútok, depresia, duševná choroba,... Foto:
Plakať nad rozliatym mliekom už nepomáha.
debata

Inak sa opakujú
Ak sa nepoučíte zo situácie, zopakuje sa vám. Potom sa stane, že budete zakaždým plakať nad rozliatym mliekom a dokola nad sebou uvažovať a točiť sa v prekliatom kolotoči myšlienok, aká ste neschopná. Nie. Ak sa vám pritrafí podobná alebo rovnaká situácia ako v minulosti a vy ste ju opäť nezvládli, spozornite. Toto sa vám už prihodilo, preto sa potrebujete zachovať celkom inak ako kedysi predtým.

Utnite to
Aj keď je to pre vás veľmi nepríjemná situácia, prekonajte sa a začnite konať úplne inak, ako vám je pohodlné. Pohodlné je totiž nepomáhať, stiahnuť sa, skryť pred priateľmi, ktorí majú problémy. Aj keď vás to akokoľvek otravuje, zabojujte, aby ste si to v budúcnosti opäť nevyčítali.

Úprimne oľutujte
Ak sa vám však znova podarí zopakovať zlý krok, ktorý ste už v minulosti oľutovali, plakať nad rozliatym mliekom vám rozhodne nepomôže. Namiesto toho spravte niečo, čím už to nevrátite späť, rozhodne to však bude lepšie ako vyplakávať. Oľutujte to. Úprimne to oľutujte a kráčajte ďalej, nič iné vám totiž neostáva.

debata chyba

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...