Skôr, než vojdete do sexi hračkárstva

Predtým, ako sa rozhodnete navštíviť obchod s erotickými hračkami, presvedčte sa, či tam napríklad nemôžete stretnúť šéfa alebo svokru!

30.04.2010 08:04
Ako si kúpiť sexuálnu hračku? Držte sa nášho... Foto:
Skôr, než vojdete do sexi hračkárstva
debata

Zákaz vstupu sexuálne vyhladoveným
Kroťte erotickú nákupnú horúčku, ak ste po niekoľkomesačnej sexuálnej abstinencii. Nálet do sexshopu v takomto stave spôsobí niečo ako keď príde hladné dieťa do cukrárne… Alebo keď míňa s rodičmi pokladňu v supermarkete a tam číha množstvo lákavých  sladkostí. Slintá ako Pavlov pes, prosíka rodičov o „posledné“ dobroty do nákupného vozíka, zhltlo by aj umelohmotný regál a púta pozornosť celého obchodu. 

Škôlkarská finta: „Nechcem to pre seba“
Nevyhovárajte sa v porno hračkárstve na to, že erotickú pomôcku zháňate pre kamarátku, ak vám potom nesadne, nepobežíte ju reklamovať ako topánky… Keď sa budete ostýchať popísať vecičku o ktorú máte záujem a funkcie aké by mala spĺňať, odídete naprázdno. Ale zato sa možno rozptýlite a preberiete svoju sexuálnu predstavivosť zo zimného spánku. Skúste si napísať čo asi chcete, aj keď iba radu, predavači tu bývajú pripravení na všetko a ochotnejší ako ich kolegovia v potravinách.
 
Kuklu na hlavu a prepad môže začať…
Trapas si môžete v sexshope vyrobiť aj pri zrážke s niekým známym.  Kto by sa už na takomto mieste chcel stretnúť so svokrou alebo svojim mzdovým účtovníkom? Overte si kde je kto a diskrétnu prepadovku urobte až keď sa zdá byť čistý vzduch. Inak si to vôbec neužijete, hoci vám ide len o ukojenie zvedavosti alebo došla doma fantázia… Tak lovu erotických radostí zdar!

Text: Monika Schönová pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...