Alkohol a sex je lepšie nekombinovať

Pohár vína na uvoľnenie zapasuje, ale ak chcete prežiť skvelé milovanie, mali by ste "do druhej nohy" odmietnuť.

24.06.2011 08:05
Alkohol, sex, červené šaty, víno, pohár vína,... Foto:
Alkohol a sex je lepšie nekombinovať
debata

Alkohol spraví so ženskou mysľou čary. Stanete sa omnoho povoľnejšou, uvoľnenejšou, ale o uspokojení nemôže byť ani reči. Navyše sa ráno okrem bolesti môžu v hlave nahromadiť aj veľmi nepríjemné myšlienky.

Promile vás rozpáli
Budete mať nielen horúce líca, ale aj lono vám bude doslova horieť. Skoro každá žena (rovnako ako muž), cíti so zvyšujúcim sa promile náklonnosť prežiť vášnivý a nespútaný sex. Ak ste  na neznámom mieste, po pár pohárikoch sa zrazu cítite ako na prehliadke najkrajších mužov planéty. Ľahko vás dostane do náručia aj ten, ktorého by ste inak označili za nezaujímavého. Pod jednu perinu by ste s ním určite neliezli, ale povedzte si to s pohárikom v ruke.

Neužijete si!
Budete chcieť ako nikdy pred tým, no len čo príde na lámanie chleba, zistíte, že súlož pod vplyvom alkoholu je oproti bežnému milovaniu sto a jeden. Samozrejme v horšom. Mozog odblokoval zábrany, ale rovnako je mimo činnosti aj množstvo spojení, ktoré robia z milovania omnoho viac, ako iba dráždenie pohlavných orgánov. Nakoniec si budete vyčítať, že nebyť tej „kapurkovej“, mohli ste prežiť celkom pekný večer.

Riskujete veľa
Šokujúce je, že 6% žien sexuje výhradne pod vplyvom alkoholu. Nielenže sa tým pripravujú o potešenie, ale v tomto spojení hrozí, že bez hltu ohnivej vody sa im ani nezapália lýtka. Pozor, muži pritom v posteli neznášajú opité ženy. Výnimku tvoria iba žúry a príležitostné akcie, keď túžia experimentovať s polohami a zážitkami, ktoré by ste za triezva neprijali ani s privretými očami. Pokiaľ sa stane alkohol vašim stimulantom, nielen sex, ale aj celý vzťah pôjde rýchle ku dnu. 

Ranné sklamania
Prieskumy ukazujú, že alkohol dovolí kašľať na bezpečný sex a na niečo také ako plánované rodičovstvo zabudnete v momente, ako roztiahnete nohy. To sú najčastejšie dôvody, prečo ženy okrem aspirínu prehĺtajú aj tabletky postkoitálnej antikoncepcie. Navyše riziko, že si vytvoríte spomienku v zdravotnej karte, je omnoho vyššie ako možnosť tehotenstva. Alkohol totiž spoľahlivo odbúrava strach a zábrany, no nanešťastie pred ničím nechráni. 

Text: -MaM- pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...