Z obyčajných nohavičiek - sexuálna hračka

Muža môžete opantať nahá, alebo v zvodnej bielizni.

30.12.2011 08:05
Z obyčajných nohavičiek - sexuálna hračka Foto:
Z obyčajných nohavičiek - sexuálna hračka
debata

Pritom aj z obyčajných nohavičiek môžete spraviť novú sexuálnu hračku vo vašej spálni. Že ste ich doteraz používali len po koniec predohry a potom s nimi šup dole? Pripravili ste partnera a, samozrejme, aj seba, o jednu neskutočne erotickú kapitolu života. Navyše ste vôbec nevyužili potenciál, ktorý v sebe ukrývajú.

Skrytý fetiš
Pre ženy sú chlapské trenírky či slipy iba pragmatická a hygienická záležitosť, no muži sa pozerajú na vašu spodnú bielizeň úplne inak. Aj preto nájdete v obchodoch nohavičky od výmyslu sveta a, samozrejme, výrobcovia počítajú s tým, že ak ste sa už za ne rozhodli minúť peniaze, budete ich využívať počas milovania aj na viac ako iba rýchle sťahovanie dolu. Pre mužov po celom svete predstavujú nohavičky extrémne vzrušujúci fetiš a neexistuje chlap, ktorého by správne narábanie s nimi nedostalo do varu.

Erotické dusno
Hra s nohavičkami, ktorej žiadny muž nevie odolať. Nechajte si iba sexi gaťky a nech partner robí čokoľvek, za látku mu ísť zakážte. Môže vás hladkať, dotýkať sa, bozkávať, no medzi ním a vagínou bude neustále vlhnúca látka nohavičiek. Skúste obaja vydržať čo najdlhšie. Partner vo vás objaví malý kúsok dominancie, čo mu ešte viac začne imponovať a keď ich napokon naozaj stiahnete dole, zistíte, že milovanie je úplne iné. Alebo stačí nohavičky iba odsunúť na stranu a skúsiť milovanie s nimi. Erotický náboj bude iskriť ako dynamit.

Hračka pre chlapa
Muži majú všeobecne k nohavičkám zvláštny vzťah, ktorý sa boja naplno prejaviť, no jednou z veľkých túžob je pocítiť, aké sú v skutočnosti na ohanbí. Skúste si z nohavičiek spraviť súčasť predohry. Hrajte sa s nimi okolo partnerovho penisu, obviažte nimi jeho stvrdnuté mužstvo. Niektoré ženy uvádzajú z praxe, že sa im osvedčilo, ak sú nohavičky príjemné chladivé a mokré. Variácie sú čisto vo vašej réžii.

Predveďte sa!
S trochou exhibicionizmu by pri stálom partnerovi nemala mať žiadna žena závažný problém. Muži sú totiž výsostne vizuálne založení a treba to využiť. Prečo sa chváliť iba novou blúzkou, tričkom či nohavicami? Jediné, čo partner úprimne ocení a nikdy mu nebude prekážať, že ste nepočkali, kým bude tovar vo výpredaji, sú nohavičky. Máloktorá žena práve tento kúsok svojho šatníka náležite prezentuje. Skúste sa v nich poprechádzať nahá, ukázať partnerovi, ako si pamätáte niektoré prvky z gymnastiky a trocha sebadráždenia cez ľahkú látku je skutočný zážitok, ku ktorému sa rád pridá.

Text: -MaM- pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...