Tipy, ako stráviť letné večery po novom

Leto je pre mnohých z nás najkrajším ročným obdobím. Sme bezstarostnejší, vo všetkom sa nám akosi automaticky darí. Láska prekvitá. Napriek tomu nezaspite na vavrínoch. Aj v lete sa treba o vzťah starať.

23.08.2012 19:58
Tipy, ako stráviť letné večery po novom Foto:
Tipy, ako stráviť letné večery po novom
debata

Vyhnite sa stereotypu
Ľahko doň padnete, ak sa ani jednému z vás nebude chcieť vymyslieť program, ako stráviť ďalší letný večer v poradí. Najnešťastnejšie by bolo, ak by ste zasadli k televízoru, vyložili nohy na priateľa a ešte na tom gauči nebodaj aj zaspali a zobudili sa ráno úplne dolámaná. Aj na televízor sa môžete tešiť – dobrý film v spoločnosti vašej drahej polovičky nikdy nie je na zahodenie, no niečim si to predsa okoreňte. Napríklad dobrým jedlom, ktoré si spolu pripravíte, alebo ho uvaríte celkom sama, či pikantnou pizzou, ktorú si objednáte. Láska predsa ide cez žalúdok.

Nájdite si spoločný šport
Urobte tak, aj keď vôbec nešportujete. Budete to potrebovať a keď prekonáte prvotnú krízu z namáhavého pohybu, začne vám obom prinášať radosť a do vzťahu nový vietor. Každý si v tom nájdete svoje. V prvom rade budete mať dobrý pocit zo spoločne stráveného času. Okrem toho sa potešíte, že robíte niečo pre svoje zdravie. A napokon, prinesie vám to asi aj niečo nové, nepoznané. Napríklad silný pocit vyhrávať, ktorý ste doteraz u seba neregistrovali a začne vás oboch nesmierne baviť. To vás môže len spojiť.

Rybačka alebo motorka
Ešte stále je veľa činností, ktoré vám možno nič nehovoria, ale len preto, že ste im nedali šancu. Predstavte si napríklad rybačku s priateľom. Presne tú rybačku, ktorú ste už toľkokrát ofrflali, lebo vás z nej vynechal s predstavou, že sa tam budete príšerne nudiť. Risknite to a choďte na ryby vo dvojici. Vášmu priateľovi môže takýto návrh iba imponovať. Bude to preňho znamenať, že sa zaujímate o jeho záľuby. Pre muža je to veľmi dôležité vyznamenanie.

Text: dz pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK
 

debata chyba

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...