Penis - zrkadlo chlapskej (nielen) duše

Muži sú na svoje prirodzenie nesmierne citliví a vďaka tomu si viete o nich prečítať aj letmým pohľadom do nohavíc omnoho viac, ako nazeraním do očí.

27.08.2012 08:02
Penis - zrkadlo chlapskej (nielen) duše Foto:
Penis - zrkadlo chlapskej (nielen) duše
debata

Muž penisom prezentuje starostlivosť, vzhľad, veľkosť, funkčnosť aj charakter a vy už oddnes budete vedieť, že reči sa hovoria, ale penis jednoducho neklame.

Módny štýl
Dbá na to, aby jeho pubické ochlpenie zmizlo úplne, alebo ho tvaruje a prispôsobuje pani móde? Ide o milovníka, často záletníka, v každom prípade muža, ktorý si rád pestuje svoje ego. Pretože penis je takou malou vitrážou jeho postoja k samému sebe. Precízne vyholený pôsobí majestátnejšie, takže ego bude u neho na prvom mieste. V prípade pána, ktorý šokuje tým, čo všetko sa dá z ochlpenia naaranžovať, máte s najväčšou mierou dočinenia s exhibicionistom, ktorý sa rád odhalí pred ženou a nechá sa pochváliť. Príliš dlho neotáľajte s poklonami, inak svoje snahy ukáže inej a to už nie je práve rovnako nevinné, ako by si dávali len bozky na líce.

Veľkosť podmieňujúca charakter
Tvrdenie, že veľké penisy majú tí najlepší milenci na svete rozširujú ženy, ktoré muža s veľkým prirodzením nikdy nemali. Vo všeobecnosti možno povedať, že genetika do veľkej miery ovplyvňuje nielen fyziologický vzhľad, ale aj naše správanie. Jedinci s prirodzením nad priemer bývajú arogantnejší a v posteli sa správajú ako cestní piráti s tými najlepšími autami. Pravidlá, technika a ohľaduplnosť akoby pre nich neplatili a ide sa len natvrdo za cieľom. Malé penisy zas majú muži utiahnutí, nesmelí a tí, čo sa hanbia so ženou aj prehovoriť, nieto aby pred ňou mali niečo odhaliť. V prípade penisov platí, že zlatá stredná je tá cesta, ktorá v sebe obsiahne dostatočnú veľkosť, kvalitu, techniku aj atraktivitu milenca. Takže hor sa čekovať na kúpaliskách mužov nielen podľa správania, ale aj pohľadom niže pása.

Stojí, či nestojí?
Ak randíte s mužom nad päťdesiat, musíte prijať fakt, že v tomto veku už myšlienka ani pohľad na vaše prsia nestačí a na prebudenie je potrebná manuálna stimulácia. Ak však zlyhá aj mladší, nevešajte svoju príťažlivosť na klinec. Čiastočná disfunkcia od pár dní až po niekoľko týždňov môže byť spôsobená nahromadeným stresom. Ak ale už pár mesiacov počúvate výhovorky miesto vzdychov, je viac ako zrejmé, že s partnerovým zdravím nie je niečo v poriadku. Fyziologický stav muža sa dá podľa penisu dokonale poznať. Ak odmieta poslušnosť, môže to byť vysoký tlak, problémy s obehom, príčina ľahkých aj vážnejších chorôb. Skrátka dôvod, aby neodkladal návštevu lekárky aspoň v rámci preventívnej prehliadky.

Text: -MaM- pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...