Škorpiónka a kozorožec: Napínavá hra

Dobrá správa: Títo dvaja si budú rozumieť. Trochu snahy a pôjde to ako po masle. Bez snahy to však ale asi nepôjde...

02.11.2012 18:03
Škorpiónka a kozorožec: Napínavá hra Foto:
Škorpiónka a kozorožec: Napínavá hra
debata

Aký je kozorožec
Nečasto sa smeje. Na to musí mať veľmi dobrý dôvod. On práve tých, ktorí sa usmievajú „len tak“ považuje za pokryteckých. Možno aj jeho „veľmi občasný“ úsmev môže za to, ako ťažko tento muž nadväzuje nové priateľstvá a koľko úsilia ho to zakaždým stojí. Je to preňho zakaždým malý pôrod, aj preto, že je neskutočne hanblivý. Aj v spoločnosti – málokedy sa zapojí do debaty. Ale keď to už však spraví, stojí to veru za to. V princípe totiž je vtipný, aj inteligentný. Máločoho sa kozorožec obáva viac ako práve chudoby. Taká predstava ho vytáča do nepríčetnosti. Okrem toho je veľmi pracovitý a tiež rodinný typ, ktorý si potrebuje zapustiť korene.

Aká je škorpiónka
v mnohom sa na seba podobajú. Predovšetkým je však veľká herečka. Ak už pôjde do tuhého, prezradí na seba niečo podstatné, ale až vo chvíli, keď už bude kozorožec poriadne namotaný. Ona totiž k životu potrebuje nezávislosť, pretože je skutočne posledná zo znamení, kto by dokázal vydržať život pod papučou.

Hrá hry
Kozorožca budú na jednej strane strašne baviť, ale zároveň aj vytáčať hry, ktoré s ním dokáže škorpiónka hrať. On totiž dlho nebude vedieť, na čom je. Ľúbi ho? Neľúbi? Prehovorí v súvislosti s ním jedného dňa aj v budúcom čase? Alebo len v prítomnom a minulom? Vzrušovať ho bude aj to, aká je nejednoznačná. Bude ju dlho objavovať a každý, aj ten najmenší objav ho bude vzrušovať. Jednoducho, do ich spoločnej hry bude zapadať ako chýbajúci puzzlík.

Budú si rozumieť
podstatné v ich vzťahu bude to, že hoci sú obaja rozdielni, jeden druhého budú chápať. Na začiatku bude on ten zdržanlivejší, potom sa to však obráti. Aby však spolu aj vydržali, žena v znamení škorpióna bude musieť byť v ich vzťahu tou, kto bude robiť potrebné kompromisy. Pretože kozorožec ich z princípu neurobí. Perfektné je, že títo dvaja sú nielen dobrí milenci, ale aj nerozluční priatelia.

Text: dz pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

 
debata chyba

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....