Mimozemšťan v garáži aj noví obyvatelia Karavanu! Televízne novinky pre deti už tento víkend

V prvý marcový víkend štartujú na obrazovkách Jednotky hneď dva nové programy.

03.03.2023 13:30
karavan Foto:
Nových obyvateľov privíta aj obľúbený Karavan. 
debata

V zábavno-vzdelávacej relácii MIMO určenej pre deti vo veku 4 – 6 rokov sa mimozemšťan MIMO (Ľuboš Janák) náhle objaví v garáži strýka Bonifáca (Boris Bačík) a jeho netere Sofie (Thália Alexandra Kral). Nepamätá si odkiaľ prišiel a ani sa nevie spojiť s domovom. Bonifác a Sofia sa s ním spriatelia a rozhodnú sa, že ho naučia všetko o Zemi a ľuďoch, aby tu s nimi mohol ostať. Mimo je však celkom mimo a preto je zdrojom mnohých humorných situácii a dobrodružstiev. Prvú epizódu uvidia diváci na Jednotke už v sobotu 4. marca o 7.45 h.

Nových obyvateľov privíta aj obľúbený Karavan. Maci (Martina Slobodová) a Peci (Ondrej Lenárth) zaparkovali v krajine fantázie. Títo dvaja kamoši však nemôžu byť odlišnejší. Ona je bláznivá a stále chce zažívať niečo nové. On vie, že všade dobre, doma najlepšie. Ideálne v pokoji na gauči. Protikladné povahy prinesú množstvo problémov na riešenie. Nakoniec však vždy zistia, že vzájomnosťou sa dá prekonať všetko. V novej relácii zažijú detskí diváci s našimi hrdinami množstvo srandy a zistia, že mať kamošov je najviac! Karavan s Maci a Pecim odštartuje na Jednotke v nedeľu 5. marca o 7.55 h.

V sobotnom a nedeľnom dopoludňajšom vysielaní pre deti nájdu najmenší diváci aj svoje obľúbené animované rozprávky a relácie, ako Zázračný ateliér, Čo budeme robiť, Knižkotipy či Naj škola.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #detské programy

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...