Rihanna otvorene o materstve a prvých týždňoch po pôrode: Boli sme ako zombies

Je to len pár dní, čo speváčka Rihanna vystúpila na Super Bowl. Jej šou bola bombastická a rovnako aj ohlásenie novinky zo súkromia. Rihanna je druhýkrát tehotná.

17.02.2023 11:29
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Tieto správy sa na verejnosti objavili len pár hodín predtým, ako sa barbadoská rodáčka zjavila aj v stánkoch. Na obálke magazínu Vogue UK. Hviezda na nej prvýkrát pózovala so svojím partnerom ASAP Rockym, ale aj s ich synom.

Rihanna Čítajte viac V momente, ako sa Rihanna vzniesla nad davy v polčase Super Bowlu, to vypuklo! Veď ona je...

Speváčka priznala, že skúsenosť prvého pôrodu bola pre ňu priam fascinujúca. „Tomu sa najprv ani nedá uveriť… V podstate sa z jednej osoby stanú odrazu dvea. Vchádzate do nemocnice ako pár a odchádzate ako trojčlenná rodina. Je to šialené," vyhlásila v rozhovore slávna mama, ktorá o pár mesiacov rozšíri svoju rodinu na štvorčlennú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Rihanna tiež priznala, že materstvo a najmä jeho prvé dni prežívala ako každá iná matka. „Prvé dni, tie sú šialené. Nespíte. Vôbec. Ani keby ste chceli. Prišli sme domov, nikoho sme nemali. Boli sme to len my ako rodičia a naše dieťa. Kokso, mám pocit, že väčšinu času z nás dvoch boli zombies,“ komentovala s humorom náročné momenty prvých týždňov. V čase, keď súhlasila s vystúpením na Super Bowl, speváčka vraj ešte netušila, že bude druhýkrát tehotná. A chvíľami mala dilemu, či vôbec má vystúpenie prijať v období pár mesiacov po pôrode.

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Moja rodina je moja skala, vyznala sa princezná Charlene! Takto otvorene o súkromí ešte nehovorila

„Ale je to poznanie, že môžete robiť čokoľvek, dokonca aj veci, ktoré sa zdajú byť najbláznivejšie, ako napríklad: ‚Poviem áno Super Bowlu uprostred popôrodného obdobia?‘ Ale skrátka poviete áno, lebo cítite ten pocit ‚nič nie je nemožné‘,“ opísala pre Vogue.

Po vystúpení v prestávke najsledovanejšieho amerického športového podujatia sa však hudobná diva pravdepodobne znovu trochu utiahne a sústredí na čas materstva a príchodu bábätka. To, samozrejme, nie je až taká pozitívna správa pre jej fanúšikov, ktorí čakajú na nový album už niekoľko rokov. Rihanna má však zjavne jasné priority.

Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.
Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.
+10Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #rodina #Rihanna #Vogue #Super Bowl

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....