Moja rodina je moja skala, vyznala sa princezná Charlene! Takto otvorene o súkromí ešte nehovorila

Nehovorí o svojom súkromí a rodine často, ale tentoraz urobila monacká princezná výnimku. Výsledkom je veľký materiál, v ktorom hovorí o svojej rodine, manželstve, ale aj zdraví.

15.12.2022 12:30
Princezná Charlene z Monaka Foto:
Princezná Charlene z Monaka na vyhlásení cien World Rugby Awards.
debata

Článok vyšiel v časopise Monaco Matin, ktorý sa dostal do predaja v sredu 14. decembra. Štyridsaťdvaročná blondínka a manželka kniežaťa Alberta III. je zachytená aj na fotografii na titulnej strane. „Moja rodina je moja skala,“ znie titulok, ktorý sprevádza titulnú fotografiu.

Princ Albert,  princezná Charlene, princ Jacques a princezná Gabriella Čítajte viac Nežné zábery materinskej lásky z Monaka! Princezná Charlene vystrojila deťom parádnu oslavu, pridala aj špeciálne video

Ako princezná Charlene v interview ďalej uviedla, je to práve rodina, ktorá jej pomáha na ceste k úplnemu zotaveniu sa zo zdravotných problémov, ktorým čelila ešte v roku 2021. Ochorela vtedy na vážnu infekciu ucha, nosa a hrdla počas cesty do Juhoafrickej republiky a viac ako šesť mesiacov nesmela odletieť domov. Keď prišiel čas, po krátkom pobyte v Monaku musela uznať, že ani zďaleka nie je zdravá, a pokračovala v zotavovaní na klinike mimo kniežatstva. Opustiť zariadenie a opäť žiť so svojou rodinou mohla až na jar 2022, upozorňuje portál Gala.de.

Blondínka v rozhovore priznala, že si uvedomuje, že ešte potrebuje čas, aby sa dostala znovu do „rovnováhy“. „Blížim sa k budúcnosti, krok za krokom, deň za dňom,“ uviedla 44-ročná Charlene, ktorá rozhovor poskytla pri príležitosti 10. výročia existencie jej charitatívnej nadácie.

Princezná Charlene, princ Jacques a princezná...

Princ Jacques počas osláv Národného dňa Monaka.
+20Princezná Charlene počas osláv Národného dňa...

Prekvapivé sú však najmä slová, ktoré venovala svojim dvom deťom – dvojičkám Gabrielle a Jacquesovi. Doposiaľ o nich nikdy toľko nehovorila, v tomto rozhovore však urobila výnimku. „Sú to dve deti, ktoré majú svoj vlastný jazyk a rozumejú si. Navzájom sa milujú a chránia a prejavujú si k sebe obrovskú láskavosť. Musím povedať, že je to celkom jedinečné puto a zisťujem tú zvláštnu vlastnosť, ktorú majú dvojčatá spoločné,“ prezradila pre Monaco Matin princezná Charlene. Naznačila tiež, že obe deti si už uvedomujú váhu svojho statusu a pôvodu. „Sú to ešte deti, ale začínajú chápať svoje úlohy,“ uviedla rodáčka zo Zimbabwe, ktorá vyrastala v Juhoafrickej republike.

charlene Čítajte viac Ako kedysi? Aha na ten zaľúbený pohľad Charlene smerom k jej princovi

Tam vraj strávila detstvo obklopená zvieratami a prírodu a ochrana životného prostredia bola pre ňu samozrejmosťou. „Je pre mňa veľmi dôležité vštepovať tieto hodnoty mojim deťom," odkázala tiež Charlene v interview.

Video

VIDEO: Jaro Bekr a Monika Hilmerová navštívili redakciu Pravdy a hovorili o veľmi osobných veciach, v ktorých sa však nájde mnoho z nás. O rodine, výchove, o láske, radosti aj strachu, ale aj o Vianociach, Bekrovej prvej knihe či spomínaní na výnimočné momenty z ich života je rozhovor v relácii Ide o nás.

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #rodina #princ Jacques #princezná Gabriella

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...