Hilmerová a Bekr exkluzívne pre Pravdu: Na strednú rodičovskú sme nechodili, občas pomôže len studená sprcha

Patria medzi najznámejšie páry na Slovensku. Moniku Hilmerovú a Jara Bekra k tomu predurčujú aj profesie spojené so šoubiznisom a tým pádom tiež záujem médií.

14.12.2022 00:00
debata (2)
Video

VIDEO: Jaro Bekr a Monika Hilmerová navštívili redakciu Pravdy a hovorili o veľmi osobných veciach, v ktorých sa však nájde mnoho z nás. O rodine, výchove, o láske, radosti aj strachu, ale aj o Vianociach, Bekrovej prvej knihe či spomínaní na výnimočné momenty z ich života je rozhovor v relácii Ide o nás.

V súkromí však dvaja známi partneri zažívajú situácie navlas podobné tým, ktoré prežívajú iné manželské páry a iní rodičia.

Tanečník a choreograf Jaro Bekr o nich písal niekoľko rokov blogy a výsledkom je dnes aj vlastná kniha pod názvom Na toto vás nikto nepripraví. Herečka Monika Hilmerová v nej, samozrejme, účinkuje. Je to aj jej príbeh, sú to aj jej situácie.

zväčšiť Herečka Monika Hilmerová a jej manžel,... Foto: Pravda, Robert Huttner
Monika Hilmerová, Jaro Bekr Herečka Monika Hilmerová a jej manžel, tanečník, choreograf a knižný autor Jaro Bekr počas návštevy redakcie Pravdy.

V rozhovore pre Ide o nás sa známa slovenská dvojica otvorene (ale aj s patričným humorom, ktorý je im obom vlastný) porozprávala o svojich rodičovských skúsenostiach, o radostiach aj strastiach výchovy dvoch detí či o strachoch, ktoré prežívajú. Hilmerová otvorene prehovorila o najväčších obavách, ktoré sa jej spájajú s deťmi a rodičovstvom, ale aj o tom, čo na nej materstvo zmenilo. Jaro Bekr priznal, že pri deťoch musí občas krotiť svoju prchkú povahu, ale tiež, že občas sa deťom jednoducho obaja s Monikou dokážu ospravedlniť.

IMG 1000 Čítajte viac Tanečník Jaro Bekr otvorene: Na toto vás nikto nepripraví

Známi manželia hovorili aj o vlastnom zoznámení sa, o láske, o tom, či si mysleli, že v tom druhom našli osudového partnera a hovorili naozaj veľmi otvorene. A, samozrejme, neobišli sme ani Vianoce. Viac v našom rozhovore, ktorý si môžete pozrieť ako video vyššie, prípadne vypočuť ako podcast.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #láska #manželstvo #rodina #výchova #rozhovor #Vianoce #Monika Hilmerová #Jaro Bekr

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...