Obľúbení PACI PAC sú animovaní! Pre malých fanúšikov pripravili prekvapenie

Detské duo PACI PAC pripravilo pre deti a fanúšikov milé prekvapenie! Vianočný klip Stromček jagavý, ktorý je po prvýkrát v histórii skupiny animovaný. Postavičky PACI PAC nakreslila Zuzana Neumannová.

09.12.2022 12:00
Paci Pac Foto:
Obľúbení PACI PAC sú animovaní v klipe Stromček jagavý.
debata

Obľúbená skupina PACI PAC, Mário Praženec a Nikoleta Kupčíková, predstavujú vianočný klip Stromček jagavý. "Chceli sme potešiť fanúšikov niečím vianočným a dať darček deťom na Mikuláša. Pesnička Stromček jagavý sa nám veľmi páčila, tak sme ju prespievali a dali jej nový zvuk a aranžmán. Samozrejme, skladba sa neskôr objaví aj na albume, uvažujeme dokonca o špeciálnom vianočnom,“ konštatuje Mário Praženec alias PAC. Ilustrácie k videoklipu Stromček jagavý pripravila Zuzana Neumannová.

"Mário už dlhší čas pracuje na filme a pohrával sa aj s myšlienkou, že by urobil animovaný film. A toto je vlastne taký test, ako na animovaných PACI PAC zareagujú naši fanúšikovia. Sme veľmi zvedaví, ako sa bude deťom naša animovaná podoba páčiť a aké ohlasy bude mať videoklip na našom youtube. Zatiaľ sú pozitívne, veľmi sa z toho tešíme,“ prezradila Nikoleta Kupčíková alias PACI.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paci Pac

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...