Recepty pre zdravé črevo, životopis výnimočného herca aj niečo pre malých šibalov! Knižné novinky pod stromček

Obzeráte sa po knižných darčekoch? Inšpirujte sa našimi tipmi.

30.11.2022 14:00
kniha, darček, Vianoce, dieťa Foto:
Akou knihou obdarovať blízkych?
debata

Ilustrované riekanky v knihe Viliama Hriadela: Frnk – Brnk pre najmladších čitateľov, ale aj pre ich rodičov. Veselé, vtipné, ale aj poučné príbehy sýkoriek Frnka a Brnka, ich rodiny a kamarátov zo sadu i lesa. Nádherná príroda, ktorou je mesto Martin obklopené, bola inšpiráciou pre vznik tejto knižky, určenej detským čitateľom. Bezprostredné okolie chaty, kde autor trávi takmer všetok svoj voľný čas, je predobrazom sveta, v ktorom žijú jej vtáčí hrdinovia Frnk a Brnk.

zväčšiť
Viliam Hriadel: Frnk – Brnk

Herec Slovenského národného divadla František Kovár patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti na Slovensku. V obrazovej biografii Jednoducho Ferko sa novinárka Silvia Lispuchová vydala na cestu odkrývania Ferkovej duše, jeho spomienok na detstvo, mladosť a jeho životných zážitkov. Zaujímavé rozprávanie je doplnené o bohatú fotografickú prílohu, ktorá je prehľadom rôznych období jeho života či angažmánov na divadelných scénach.

zväčšiť
Jednoducho Ferko

Nech je jedlo vaším liekom! Ak čakáte knihu o najlepšej diéte alebo recepty na zázračné chudnutie z prášku, či ako sa dostať do formy za 5 dní, tak táto kniha vám rozhodne nepomôže. No ak vám naozaj záleží na celkovom zdraví, ak chcete spoznať „tajomstvo“ zdravého a aktívneho života, potom ste našli presne to, čo potrebujete – knihu Recepty pre zdravé črevo. Vaša strava by mala byť založená na rozmanitosti. Dobré črevné a celkové zdravie si zabezpečíte veľmi jednoducho a hravo – „dúhou na tanieri“. Potešte svoje mikróby v črevách aj samých seba a výber a príprava jedla vás začne baviť!

zväčšiť
Recepty pre zdrave crevo

SOS Planéta Zem vrhá svetlo na našu ohrozenú planétu a na to, čoho sme dennodenne svedkami. Krátky úvod poskytne pozadie rôznych problémov, ktoré postihujú Zem. O otázkach ako globálne otepľovanie a znečistenie sa v knihe hovorí slovami osobností, ktoré podnikli kroky v boji proti týmto planetárnym hrozbám. SOS Planéta Zem obsahuje originálne, nikdy predtým nezverejnené rozhovory s významnými osobnosťami a celebritami.

zväčšiť
SOS planéta zem

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižné tipy

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....