Máte doma tínedžerov? Na ich život aj problémy cieli nová relácia, nepremeškajte ju

RTVS pripravila novú reláciu, ktorá poskytne tínedžerom odpovede aj na tie najpálčivejšie otázky.

30.09.2022 12:00
PsychoMiro(v)lóg Foto:
Záber z relácie PsychoMiro(v)lóg.
debata

PsychoMiro(v)lóg je krátka, približne štvrťhodinová relácia, ktorá vlogovou formou nazrie do života dnešnej mládeže a do problémov, ktoré mladých ľudí trápia. S pomocou psychológov ponúkne Miro rady, ako jednotlivé situácie riešiť, a zároveň tak ukáže rovesníkom, že každý problém má riešenie.

tínedžeri, láska, vzťah Čítajte viac Tínedžeri si potrebujú budovať vzťahy, v ktorých môžu byť sami sebou! To je v dnešnej dobe ťažké

V relácii jej tvorcovia hľadajú odpovede na otázky zo života mladých ľudí. Vlogera Mira stvárni študent konzervatória Maxim Rozenberg, ktorý sa bude snažiť zamiešať do života svojich spolužiakov či kamarátov a pomáhať im v riešeniach rôznych, často aj komických, situácií.

Maxim Rozenberg si zahral vo viacerých divadelných inscenáciách, okrem toho aj v projekte Generácia Z, ktorý sa tiež zaoberal problematikou dnešnej mladej generácie. Okrem herca Maxima Rozenberga sa v jednotlivých epizódach predstavia aj jeho spolužiaci, ďalší herci z bratislavského konzervatória a tiež mladá psychologička Nikola Novoveská. Na obrazovky Jednotky príde PsychoMiro(v)lóg už v sobotu 1. októbra o 10.00 h.

Video

VIDEO: Relácia o prejavoch mobingu (šikany) na pracovisku s koučkou Silviou Gallovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #tínedžer

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...