Aj kaluže, aj sladkosti - nie som prehnane protektívna mama, vraví tehotná Barbara Jagušák a chystá sa na...

Len nedávno prekvapila zaobleným bruškom. Moderátorka, influencerka a PR manažérka Barbara Jagušák Heribanová čaká druhého potomka.

06.09.2022 11:00
Barbara Jagušák Heribanová Foto:
Moderátorka Barbara Jagušák Heribanová čaká druhé dieťa.
debata

Na obligátnu otázku, ako sa cíti, odpovedala s úsmevom. Druhé tehotenstvo je zatiaľ pre Jagušák Heribanovú veľmi príjemné. „Aj prvé tehotenstvo bolo u mňa veľmi príjemné, pri tomto som stále pracovne aktívna. To je zmena. Chodím síce spávať o ôsmej, pol deviatej, ale celý deň fičím a mám zo seba taký dobrý pocit,“ komentovala pre TV Pravda. „Mám pocit, že som plná elánu a energie a som veľmi vyrovnaná psychicky. Takže z toho sa teším najviac,“ dodala tiež Jagušák Heribanová.

Video

VIDEO: Barbara Jagušák o svojom druhom tehotenstve, ale tiež o tom, čo chce robiť inak.

Sama pochádza z dvoch detí, jej sestrou je spisovateľka Tamara Šimončík Heribanová, rodičmi zase známa moderátorka Alena Heribanová a Jozef Heriban. Pri výchove vlastných detí sa vraj Barbara inšpiruje práve generáciou vlastných rodičov. „Nie som prehnane protektívna – chcem, aby moje deti zažili detstvo aj v kalužiach, aj špinavé, aj s chrumkami v ruke či s nejakou sladkosťou,“ vymenovala. Na čom však moderátorke záleží, aby sa obe jej deti naučili chrániť planétu a správať sa k nej zodpovedne.

Ema Müllerová Čítajte viac Ema Müllerová: Rodičia mi dali slobodu

„Záleží mi na tom, aby moja staršia dcérka mala rada prírodu a chápala, do akej dekády sa dostávame. Aby si bola vedomá, že je tu nejaká klimatická zmena a tiež, aké zmeny to prinesie v našich životoch. Takže chodíme spolu zbierať odpadky, separuje so mnou odpad. Učím ju, že je dobré nakupovať v sekáčoch, že je dobré mať málo hračiek a to by som chcela odovzdávať aj tomu druhému dieťaťu,“ prezradila budúca dvojnásobná mamička.

zväčšiť Spisovateľ Jozef Heriban so svojimi dcérami -... Foto: Peter Frolo
Jozef Heriban Spisovateľ Jozef Heriban so svojimi dcérami - vľavo moderátorka a influencerka Barbara Jagušák, vpravo autorka Tamara Šimončík-Heribanová.

Jednej veci by sa však predsa len pri druhom potomkovi – bude to, mimochodom, chlapec – vyhnúť chcela. „Dcérku som denne uspávala a doteraz nám to celkom komplikuje situáciu, mne aj môjmu manželovi. "Chcela by som teda moje druhé dieťa naučiť, aby zaspávalo samo. To je asi ambícia všetkých rodičov, hoci potom to inak dopadne,“ podotkla Jagušák Heribanová so smiechom.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Barbara Jagušák Heribanová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...