Sklenaříková prehovorila otvorene o potratoch: Toto odkázala ženám, ktoré bojujú ako ona!

Je šťastnou mamou zdravej a nádhernej dcérky. Slovenská topmodelka Adriana Ohanian Sklenaříková však cestu ku šťastiu nemala ľahkú. Prekonala niekoľko potratov.

14.07.2022 16:00
Adriana Sklenaříková Foto:
Adriana Sklenaříková sa zúčastnila na fotení benefičnej akcie Global Gift Gala v Cannes.
debata

Ako známu rodáčku z Brezna, ktorá žije striedavo vo Francúzsku a v Maroku, citoval portál magazínu Purepeople.com, pri pokusoch o dieťa prežila niekoľko traumatických zážitkov so stratou bábätka. „Vedela som, že otehotnieť po štyridsiatke bude komplikované. Len som sa modlila, aby sa to stalo,“ uviedla Adriana pre sekciu Femme Actuelle. „A stalo sa to, dokonca niekoľkokrát. Žiaľ, skončilo sa to neúspechom. Nepotratila som len raz, mala som potratov hneď niekoľko,“ prezradila otvorene slovenská topmodelka.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Za pár hodín trojo šiat, Sklenaříková sa v Cannes mení na divu. Nohy má ešte stále na guinnessovku!

„Sú ženy, ktoré ľahko otehotnejú, iné, ktoré sa rozhodnú mať dieťa neskôr a pre ktoré je to menej jednoduché. Cesta bola strašne komplikovaná, psychicky aj fyzicky,“ priznala sa dnes 50-ročná Sklenaříková, ktorá sa s relatívne neskorým pôrodom zaradila do zoznamu mamičiek ako Erika Judínyová či Monika Beňová – ku ženám, ktorým sa podarilo priviesť na svet zdravé dieťa v zrelšom veku.

zväčšiť Slovenská modelka Adriana Sklenaříková so... Foto: VEEREN / Bestimage / Profimedia
206502866 Slovenská modelka Adriana Sklenaříková so svojím druhým manželom Andrem (Aramom) Ohanianom.

Sklenaříková v rozhovore pre francúzsky portál vyhlásila, že má obrovské pochopenie a porozumenie pre všetky ženy, ktoré si prešli podobnými skúsenosťami ako ona. „Viem, aké je to dôležité. So ženami, ktoré sa snažia, ale nedokážu to, mám obrovský súcit. Odkázala by som im, aby sa nevzdávali a šli až do konca. Ale aj to nepôjde, musíme to akceptovať, musím sa s vecami zmieriť,“ dodala mama dcéry Niny, ktorá 17. augusta oslávi 4. narodeniny.

Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
+18Adrianu Sklenaříkovú preslávilo aj účinkovanie...

Otcom dievčatka je modelkin manžel Aram Ohanian. V minulosti bola Slovenka vydatá aj za futbalistu Christiana Karembeua, no ich manželstvo sa skončilo rozvodom. Niektoré francúzske médiá ešte dnes pri správach s Adrianou používajú priezvisko jej exmanžela, keďže práve pod ním zažila vo Francúzsku časy najväčšej popularity.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #láska #dieťa #materstvo #potrat #Adriana Sklenaříková #skúsenosť

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...