Majú srdce zo zlata! Pre ktoré znamenia zverokruhu to platí?

O niektorých ľuďoch sa hovorí, že majú srdce zo zlata. Sú srdeční, empatickí a priam by sa rozdali. Zvlášť tieto tri znamenia sa dajú nazvať ako mimoriadne srdečné.

06.12.2021 15:00
sdce, žena, dlaň, láska, ruka Foto:
Srdce ako na dlani.
debata

Ryby

Ryby sú navonok otvorené a empatické. Vycítia, keď sa niekomu nedarí alebo keď niekto potrebuje pomôcť či vypočuť. Vo vzťahu, či už partnerskom alebo priateľskom, sú to práve ryby, ktoré sú považované za záchrancov, sú vždy naporúdzi, pripravené podať pomocnú ruku. Musia sa však mať na pozore, občas ich okolie dokáže aj zneužiť, práve preto, že svojim blízkym nedokážu povedať „nie“.

žena, dobrá správa, radosť, ukazovanie Čítajte viac Single status ako prekliatie? Kdeže! Tieto znamenia ho milujú

Rak

Toto znamenie je silne emocionálne a intenzívne vníma pocity druhých. Rak si na človeku všimne jeho nepohodu a ak má pocit, že sa niekto trápi, priamo ho osloví a ponúkne mu pomoc. Rak nemôže len tak sedieť a sledovať, keď niekto prechádza emocionálnou krízou, je pripravený na dlhé rozhovory, ponúkne rozptýlenie. Srdečný rak väčšinou presne vie, čo ich blízki potrebujú a čo im skutočne pomáha.

žena, hnev, krik Čítajte viac Chcem zmenu! Hneď. Tieto znamenia stereotyp a pokoj neznesú

Váhy

Váhy potrebujú v živote predovšetkým harmóniu. Ak sa niekto v ich bezprostrednom okolí cíti zle, je to pre váhy znamenie, že treba konať a pomôcť. Váhy môžu byť skutočne šťastné a uvoľnené len vtedy, ak sa tak cítia aj ľudia v ich blízkosti. Ak to tak nie je, váhy sa umárajú a sú nespokojné, čo môže byť z dlhodobého hľadiska veľmi stresujúce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu #srdečnosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...