Výborný tip pre rodičov! Milujú vaše deti vláčiky a lokomotívy? Potom...

Po štvrťstoročí sa obľúbený český herec Pavel Zedníček vrátil do nahrávacieho štúdia, aby načítal pre deti nové príbehy o vláčikoch.

26.04.2021 11:00
debata

Pavel Zedníček načítal v novej audioknihe rozprávky o vláčikoch

Miluje vaša ratolesť vláčiky a lokomotívy? Aj príbehy o nich? Potom určite potešia nové rozprávkové príbehy, ktoré si môžu vypočuť vo forme nahrávok. Narozprával ich slávny český herec Pavel Zedníček a k deťom prichádzajú pod názvom O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách.

O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách

Po štvrťstoročí sa obľúbený český herec Pavel Zedníček vrátil do nahrávacieho štúdia, aby načítal štyri ďalšie rozprávky od toho istého spisovateľa a pridal k nim trojicu nových od ďalších českých autorov. Legendárne rozprávky Pavla Naumana doplnili autori Radek Adamec, Jiří Kahoun a Alan Piskač. "Som rád, že po takej dobe vychádza pokračovanie Mašiniek a že baví poslucháčov, pretože mňa baví tiež,“ odkazuje k vydaniu novej audioknihy herec Pavel Zedníček.

"Vláčiky sú fenoménom súčasných detí. Je až obdivuhodné, ako dnešných predškolákov a školákov stále fascinuje svet železníc. A k nemu patria aj rozprávky a príbehy. Je skvelé, že sa deťom stále páčia i viac než pol storočie staré Pohádky o mašinkách od Pavla Naumana. Štyri z nich tvoria základ nášho titulu. Doplnili sme ich ‚železničnými‘ rozprávkami ďalších českých spisovateľov,“ dopĺňa k audioknihe autor jednej z rozprávok a producent Alan Piskač. Celkový čas audioknihy O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách je 1 hodina a 37 minút.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pavel Zedníček #O pyšné lokomotivě

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...