Deti narodené v týchto znameniach sú najpokojnejšie

Ich potreby sú naplnené, ale... Niektoré deti dávajú o sebe vedieť 24 hodín denne, iné sú takmer stále "v pohode".

15.02.2021 15:00
dieťa, prvák, škola, Foto:
Máte doma malého "pohoďáka"?
debata

Býk

Detstvo je pravdepodobne najskvelejším obdobím v živote býka – miluje totiž pohodlie a starostlivosť. Býk je uzemnené s stabilné znamenie zverokruhu a vládne mu Venuša – planéta lásky, spojenia a pokoja. A tak niet divu, že deti narodené v tomto znamení sú naozaj pokojné a pohodové. Pokiaľ je dodržaný ich rozvrh pravidelného režimu, majú dostatok lásky a pozornosti, je takéto dieťatko spokojné.

Vodnár

Múdrosť sprevádza toto znamenie zverokruhu po celý jeho život. Už v útlom veku sa zdá, že deti narodené v tomto znamení sú sociálne vyspelejšie ako niektorí dospelí. Vodnárom vládne Saturn, planéta disciplíny a zrelosti. Ľudia tohto znamenia sú obzvlášť pokojní, nezávislí a sebestační od detstva.

Ryby

Deti narodené v tomto znamení sú mimoriadne zasnené a žijú vo svojom vlastnom svete. Rovnako ako vodnár, aj ryby prekvapujú múdrosťou už od útleho veku. Vládne im optimistická planéta Jupiter, takže deti si často vystačia pri hre a zábave aj samé. Nepotrebujú mať okolo seba dospelých ani rovesníkov, aby boli spokojné. Pri takomto dieťati plynú hodiny celkom pokojne, rodičia majú dostatok času aj pre seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #znamenie zverokruhu

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....