Čo platí pre tých, ktorí sa narodia na Valentína? Je im veru čo závidieť!

Väčšina ľudí zrejme vie, že k sviatku svätého Valentína, ktorý každoročne pripadá na 14. februára, patria srdiečka, kvety, čokoláda a bacuľatí anjelici ako symboly lásky a zamilovaných.

11.02.2021 09:00
dieťa, bábätko, láska, syn, dcéra, valentín Foto:
Čo platí pre tých, ktorí prídu na svet na Valentína?
debata

Ale čo tí, kto sa v tento deň narodia? Ak sú pravdivé povery, ktoré sa s narodením na Valentína spájajú, potom deti, ktoré prišli na svet v tento deň, len ťažko prehliadneme, napísal sesterský server amerického ženského magazínu Bustle.

O pôvode dňa svätého Valentína sa často diskutuje, pretože podľa niektorých ide o oslavu rovnomenného svätca, jeho oddanosti láske aj prvej "valentýnke, ktorú vytvoril. Iní však uvádzajú, že sviatok začal ako pohanská oslava plodnosti, kedy ženy hádzali svoje mená do misky a slobodní mládenci si či onak, vždy ide o jedno a to isté – o lásku.

Bez ohľadu na to, ako veľmi sa tento deň sústreďuje na zamilovaných, stačí sa pozrieť na povery, do zverokruhu a numerologických horoskopov, aby ste našli veľa zaujímavostí o povahe a osobnosti detí, ktoré prišli na svet práve na Valentína. Napríklad to, že si možno dátum svojho narodenia samé vyberú, aby boli očarujúce, chytré, vášnivé a neodolateľné.

Vedcov z univerzity v Yale zaujímalo, akú veľkú úlohu môže zohrať ľudská vôľa v načasovaní pôrodu. Preto sa pozreli na počet detí narodených na Halloween v porovnaní s Valentínom, pretože ide o dva sviatky s protichodným významom.

Údaje, ktoré nazhromaždili v rokoch 1996 až 2006 ukazujú, že v porovnaní s bežným denným priemerom počet detí narodených na Halloween prudko klesá, zatiaľ, čo na Valentína značne stúpa. Do tohto počtu boli zahrnuté nielen pôrody cisárskym rezom alebo umelo vyvolané, ale aj spontánne. Ak teda ľudská vôľa hrá nejakú rolu v narodení dieťaťa, potom sa dá povedať, že sa bábätká narodené na Valentína rozhodli prísť na svet práve v tento deň lásky.

Zverokruh potom deťom narodeným na Valentína predpovedá, že budú očarujúce, bystré a so zmyslom pre humor. Koniec koncov, čo iného by sa dalo čakať od bábätka, ktorého prinesie sám Amor? Ďalším darom, ktorý podľa zverokruhu dostávajú deti narodené 14. februára do vienka, je intelekt. Bude sa im dariť v štúdiu a pritom zostanú ústretoví a priateľskí.

Podľa tarotových kariet sú deti narodené na Valentína odhodlané, milujú výzvy a riziko. Ženie ich túžba po úspechu a tiež pomáhať v živote ľuďom, ktorých majú radi, aby uspeli. Tieto deti sa rodia s vášňou, ktorej sa nič nemôže postaviť do cesty.

Niektoré horoskopy dokonca tvrdia, že označiť valentínske deti za „očarujúce“ je značné podceňovanie, pretože sú jednoducho neodolateľné. Podľa nich v sebe majú romantiku, vrelosť a záhadnosť, takže si ľudia nemôžu pomôcť – sú k nim neodolateľne priťahovaní. Skrátka sa dá bez preháňania povedať, že deti narodené na Valentína sa v živote dočkajú množstva lásky.

debata chyba
Viac na túto tému: #horoskop #sviatok Valentína

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...