Najsexi celebritní oteckovia? Zoznamu kraľuje Hardy, nechýba ani Obama!

Pred blížiacim sa Dňom otcov, ktorý pripadá na 21. júna, sa uskutočnila vo Veľkej Británii anketa o titul najsexi celebritného otecka. Do prieskumu sa zapojila viac ako 4000 internetových užívateľov.

18.06.2020 09:00
debata
Herec Tom Hardy a jeho partnerka Charlotte Riley. Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Herec Tom Hardy a jeho partnerka Charlotte Riley. Herec Tom Hardy a jeho partnerka Charlotte Riley.

Z prieskumu, ktorý sa odohral na nákupnom portáli OnBuy.com, vyplývajú zaujímavé výsledky. Meno víťaza možno prekvapí nejednu Slovenku či Slováka. Na čelo rebríčka sa s počtom 24 percent totiž prepracoval herec Tom Hardy, ktorého filmoví fanúšikovia môžu poznať napríklad z projektu Mad Max: Šialená jazda či filmu Temný rytier povstal.

Herec Tom Hardy a scenáristka Kelly Marcel na...
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con.
+7Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas...

Až za Hardym, ktorého nahé fotky pravidelne hľadajú návštevníci na Google, sa umiestnil austrálsky herec a trojnásobný otec Chris Hemsworth. Predstaviteľ hrdinského Thora získal v ankete 21 percent hlasov opýtaných. Len o jedno percento menej si potom na svoje konto pripísal herec Idris Elba, mimochodom tiež jeden z hercov vo filmovej ságe Thor, známejší najmä ako inšpektor Luther z rovnomenného britského seriálu.

Chris Hemsworth a Elsa Pataky na pláži neďaleko... Foto: Profimedia
Chris Hemsworth Chris Hemsworth a Elsa Pataky na pláži neďaleko Sydney.

Prvú päťku najsexi oteckov doplnil herec a bývaý model James Marsden na štvrtej priečke a štvornásobný otec David Beckham na piatom mieste. Toho podobne ako Marsdena preslávili okrem športu a celebritného statusu aj zábery z modelingu. Kým Marsden kedysi pracoval napríklad pred značku Versace, Beckhama si svet spája s kampaňou na spodnú bielizeň H&M či Emporio Armani.

Do zoznamu ďalších známych otcov v prvej desiatke sa prepracoval aj bývalý americký prezident Barrack Obama, ktorý je otcom dvoch dcér či štvornásobný otec a hollywoodsky herec Will Smith.

zväčšiť Herec Idris Elba, jeho dcéra Isan Elba (vpravo)... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Idris Elba, jeho dcéra Isan Elba (vpravo) a snúbenica Sabrina Dhowre. Herec Idris Elba, jeho dcéra Isan Elba (vpravo) a snúbenica Sabrina Dhowre.

Pred pár dňami sme na našej stránke Žena.pravda.sk priniesli aj zábery slovenských a českých celebritných otcov so svojimi ratolesťami. Medzi nimi by sa určite tiež našli adepti na titul najsexi otecka, čo poviete? Pozrite si ich tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #otec #Chris Hemsworth #Idris Elba #najsexi muž #Tom Hardy

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...