Milujú vaše deti Spievankovo? Toto prekvapenie sa im bude páčiť

Pre deti predškolského veku je určený nový denný miniseriál.

22.05.2020 15:00
Angličanina, Spievankovo Foto:
Víla Nezábudka a Zajko Smejko zo Spievankova sa predvedú aj v Angličanine.
debata

Spievankovo od 1.6. prináša na joj.sk denný miniseriál. A tak ako sme pri Spievankove zvyknutí, aj tento počin pritiahne a zaujme hlavne deti predškolského veku. Hlavnými postavami budú Víla Nezábudka, Zajko Smejko a Píšťalka Tidlalka zo Spievankova. Deti si spolu s nimi budú môcť zatancovať a zaspievať jednoduché anglické pesničky a pritom sa učiť po anglicky.

Angličaninu – pokračovanie príbehov Víly Nezábudky a Zajka Smejka zo Spievankova, spestrili Ján Gallovič (Doktor Ďateľ) či František Kovár (Krajčír Rak). Do Angličaniny bola prizvaná aj slovenská herečka Petra Dubayová, ktorá stvárňuje novú postavu oživenej čarovnej Píšťalky Tidlalky. Deti sú vďaka postavičkám vtiahnuté do deja a ani si nevšimnú, že sa vlastne učia po anglicky.

Mária Podhradská (Spievanka) sa posledných desať rokov okrem klasickej spievankovskej tvorby pre deti zameriava aj na výuku angličtiny hravou formou. Na Slovensko priniesla vlastnú metodiku výuky angličtiny, ktorá je založená na rytmizovanom opakovaní slovíčok a fráz, jednoduchých anglických pesničkách či dramatizácii jednoduchých príbehov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #Spievankovo #Mária Podhradská

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....