Je vaša ratolesť fanúšikom Paci Pac? Pozvite ich k vám domov

Televízia JOJ pripravila pre svojich najmenších divákov ďalší unikátny projekt – muzikálovo-divadelné predstavenie Paci Pac na veľkom koncertnom pódiu s nádhernými kulisami a kostýmami.

06.05.2020 17:00
Paci Pac Foto:
Zoskupenie Paci Pac.
debata

Paci Pac si pre všetkých svojich fanúšikov v spolupráci s televíziou JOJ pripravili niečo naozaj špeciálne! Po vynútenom prerušení turné Paci Pac a kamaráti kvôli aktuálnej situácii spojenej s koronavírusom, odohrajú konečne koncert v plnej zostave, so všetkým, čo k ich chytľavému predstaveniu patrí. Krásne kulisy, LED projekcia a veselé postavičky – bláznivý pán Trampolíny, vegetariánsky Levík Leo alebo obrovský dupajúci Slon, vás nenechajú doma len tak sedieť v obývačke! Pripravte sa na poriadnu párty! Televízia JOJ sa postará o profesionálny zvuk, obraz a svetelné efekty, aké ste ešte nevideli.

Živé vystúpenie Paci Pac si budete môcť pozrieť vo štvrtok 7. mája o 10.00 hod. na joj.sk. Koncert bude dostupný v archíve do piatka 8. mája do 18.00 hod. Všetci, ktorí chcú byť pri tom, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na joj.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Paci Pac

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...