Milujú vaše deti Paci Pac? Každý večer čítajú rozprávku online

Aj formácia Paci Pac sa rozhodla svojich malých fanúšikov potešiť online. Hneď viacerými spôsobmi.

27.03.2020 09:00
PACI PAC Foto:
Formácia Paci Pac.
debata

Zatvorené školy a materské škôlky v dôsledku prevencie pred šíriacim sa vírusom COVID-19 doslova "uväznili“ deti doma a práve preto sa formácia Paci Pac rozhodla potešiť svojich malých fanúšikov v pohodlí ich detských izieb či obývačiek.

Kvôli preventívnym opatreniam boli Paci Pac, ako aj všetci ostatní, nútení presunúť všetky marcové koncerty na neskôr a jediným spôsobom, ako sa môžu umelci v týchto dňoch dostať ku svojmu obecenstvu a naopak, je online vysielanie. Dvojica Adriana „Paci“ Pešinová a Mário "Pac“ Praženec preto pred pár dňami zorganizovali špeciálny koncert prostredníctvom ich youtube kanála a už chystajú ďalší, ktorý sa uskutoční 27. 3. o 17.00.

Adriana "Pac“ Pešinová navyše prostredníctvom instagramového profilu číta deťom každý deň o 19:00 rozprávku. "Detská radosť určite chytí za srdce aj nejedného dospeláka. Aj keď len takýmto obývačkovým spôsobom, snažíme sa pomôcť rodičom, aby si užili chvíle so svojimi deťmi a zároveň, aby si z toho detičky aj niečo edukatívne odniesli,“ tvrdí krajšia polovička dua Paci Pac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paci Pac

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...