Kultové seriály na zabitie domácej nudy! Televízie vysielajú Columba aj Simpsonovcov

Ubieha vám čas doma pomaly? Spestriť si ho môžete seriálmi ako Columbo, Kosti či Priatelia. Tu je prehľad staníc, na ktorých aktuálne nájdete kultové seriály - vyberte si zo žánru krimi či komédie.

19.03.2020 09:00
Peter Falk Foto:
Peter Falk ako detektív Columbo v sérii NBC (1972).
debata

Krimi

Kosti (WAU)

Agent Booth a Dr. Brennanová vyrážajú do terénu, aby vypátrali ďalší zo zločinov. Spolupráca forenznej antropologičky a špeciálneho FBI agenta, ktorí riešia prípady vrážd okolo ľudských pozostatkov, sa nekončí len ďalším vyriešeným prípadom, ale aj láskou.

Columbo (ČT 1)

Poručík Columbo vyšetruje prípady vrážd a je známy najmä svojou dotieravosťou, pretože pri vypočúvaní sa vždy vráti s jeho obľúbenou vetou: „Ešte jedna vec…“. Svojského detekvíta roky stvárňoval herec Peter Falk.

Profesionáli (ČT 1)

Britský seriál Profesionáli patril počas 70. rokov uplynulého storočia k najúspešnejším seriálom aj vďaka hlavným predstaviteľom. V úlohe detektívov CI5 sa predstavili herci Lewis Collins ako William Bodie a Martin Shaw ako Ray Doyl.

To je vražda, napísala (DOMA, ČT 1)

To je vražda, napísala je americký televízny seriál, v ktorom hlavnú úlohu spisovateľky detektívnych románov a amatérskej detektívky Jessicy Fletcherovej stvárnila britsko-americká herečka Angela Lansbury. Seriál sa vysielal v rokoch 1984 až 1996 na stanici CBS. Prípady pre spisovateľku Jessicu Fletcherovú si môžete pozrieť aj dnes.

Komediálne

Priatelia (DAJTO)

Láska, sex, priateľstvo, šťastie a smola okolo nás alebo život treba brať s nadhľadom. Kultový seriál sleduje životy 6 mladých priateľov žijúcich v New Yorku. Každý z nich sa na vlastnú päsť snaží prežiť v reálnom svete, nájsť lásku, pohodlie a podporu, ktoré sú perfektným protiliekom na nástrahy života.

Teória veľkého tresku (DAJTO, Prima Cool)

Americký sitkom o partii trochu excentrických vedcov Teória veľkého tresku bude navždy súčasťou televíznej histórie. Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumia úplne všetkému, od neprekonateľnej gravitácie čiernych dier po spletitú štruktúru atómov. Lenže, keď vezmete tie atómy a sformujete z nich ženu, sú obaja vedci v koncoch.

Simpsonovci (PLUS, Prima Cool)

Za prvý diel Simpsonovcov sa považuje vianočný špeciál z decembra 1989. Žlté postavičky v tom čase však Amerika poznala už dva roky. Na svet ich uviedla britská komička Tracey Ullmanová v krátkom klipe v apríli 1987. Simpsonovci sa vysielajú dodnes. Celý svet naučili, že kreslené seriály môžu byť určené aj dospelým.

Dva a pol chlapa (DAJTO)

Dej seriálu sa sústreďuje okolo slobodného, život si užívajúceho starého mládenca Charlieho (Charlie Sheen), ktorého bezstarostný život je prerušený, keď sa k nemu nasťahuje jeho čerstvo rozvedený brat Alan spolu so synom Jakeom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #seriál #Televízia #koronavírus

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....