Dieťa v znamení strelca: Rýchlo sa urazí, rýchlo sa udobrí

Pri týchto deťoch nezabúdajte na tú najdôležitejšiu vec, a síce, že máte do činenia s "ohnivým" človekom.

16.12.2019 13:00
strelec Foto:
Dieťa v znamení strelca.
debata

Čo na srdci, to na jazyku

Na rozdiel od znamení zemských, vodných či vzdušných, ohnivci sa rýchlo urazia a pohádajú, no rovnako rýchlo sa aj udobrujú. Sú výbušní a spravidla veľmi cieľavedomí (idú často až „cez mŕtvoly). S levom a baranom ich spája aj až chorobný pocit pre spravodlivosť a pravdovravnosť. Čo na srdci, to na jazyku. Malí strelci sú "jazyčnici“ a majú veľmi dobrodružnú povahu.

Život v prenájme

Ak sa ich rodičia rozhodnú presťahovať, malí strelci to zvládnu na jednotku s hviezdičkou, nebudú potrebovať ani žiadneho psychológa, práve naopak, potešia sa novej výzve, novému dobrodružstvu, novým priateľom… Toto je totiž vlastnosť, ktorá ich sprevádza po celý život, je veľa strelcov, ktorí si dokonca nikdy nekúpia svoj dom či byt. Stačia im prenajaté priestory, pretože celý život prakticky prependlujú, prekočujú alebo precestujú.

Radšej zážitok ako hračku

Malý strelec neskutočne rád cestuje. Ak sa mu chcete zavďačiť darčekom, uprednostní zážitky pred rôznymi hračkami, ktoré ho aj tak po chvíli omrzia. Vznikne z toho záľuba, ktorej sa nepresýti do konca života. Rodičia pozor, toto dieťa len s ťažkosťami obsedí na jednom mieste a ak bývate v byte, bude vás v sobotu už o šiestej budiť a po obede nútiť, aby ste išli do prírody, na výlet, športovať… Robiť hocičo, len sa nenudiť.

Na čele tlupy

Je to spoločenské dieťa, ktoré má veľa kamarátov a častokrát stojí na čele tlupy. Rodičia si ho neskôr často neužijú a možno ani nebudú mať presný prehľad o tom, kde a s kým sa práve túla. Je to presne ten typ človeka, ktorý má skôr veľa povrchných kamarátov, ako dvoch na „život a smrť“. Toto dieťa miluje pohyb, keď sa niečo deje a on môže byť pri tom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #nuda #priateľstvo #spravodlivosť #znamenie strelec

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...