Dieťa v znamení panny: Je poslušné a rýchlo dospieva

Nie je nepokojné ako malí ohnivci (lev, strelec, baran), nebudete mať pri ňom pocit, že vkuse vymýšľa, chodí domov s poznámkami a je všade, kde sa niečo deje...

13.09.2019 07:00
znamenie panna, dieťa v znamení panny Foto:
Dieťa v znamení panny.
debata

Veľa premýšľa o živote

Pretože dieťa v znamení panny je úplne iné. Nepotrebuje k životu príliš veľa aktivity a už vôbec nie adrenalín. Spolu s býkom a kozorožcom patrí k zemským znameniam, ktoré sú obdarené veľkou dávkou pokoja. Veľa premýšľajú o živote, dumajú už od detstva a sú trpezlivé. Nevybuchujú, keď im niečo nevychádza a nedarí sa im. Počkajú si na ten správny okamih.

Nenávidí zmeny

Znamenie panna je už notoricky známe svojou precíznosťou, ktorou okoliu poriadne „pije nervy“, zachádza to až do šialenstva. Malú pannu totiž vyrušuje, ak veci nie sú upratané tak, ako to pozná a z duše preto nenávidí zmeny. Tieto deti prežívajú rozvod, resp. rozchod rodičov najhoršie zo všetkých detí zverokruhu, práve pre zmeny, ktoré si nepriali a musia sa im okamžite prispôsobiť, pretože nemajú na výber.

Školu a učenie miluje!

Ak je to len možné, treba tomuto dieťaťu nájsť kamaráta v znamení vodnára, budú si veľmi dobre rozumieť. Panna totiž nepotrebuje veľkú skupinu priateľov, vystačí si s jedným kvalitným. Spájať ich bude čítanie knižiek, prahnutie po vedomostiach a rozjímanie o živote. Aj to je dôvod, prečo bude toto dieťa chodiť domov s dobrými známkami. Jednoducho, škola ho teší, stále je čo sa učiť.

Málo hravé

Astrológovia sa zhodujú na tom, že dieťa v znamení panny je poslušné. Už ako bábätko dopraje svojim rodičom luxus, v noci dobre spinká, plače len keď je hladné a často sa usmieva. Málo protestuje. Podobne ako rodičia malého kozorožca, aj rodičia panny môžu mať pocit, že nejako rýchlo dospieva, vždy je dospelejšie ako jeho rovesníci a na svoj vek málo hravé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #pokoj #znamenie panna #poslušnosť

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...