Výrazné dieťa v znamení leva: Nebude sedieť v kúte

Levík je veľmi výrazné dieťa. Nie, nebude "nepohnute" sedieť v kúte a dumať. Nie, nebude pokojne listovať v knižke. Ani to nie...

15.08.2019 13:00
dieťa, znamenie lev Foto:
Dieťa v znamení leva.
debata

Chce šéfovať

Rodičia si pri výchove tohto dieťaťa „užijú“, stále však lepšie, ako deti v znamení strelca a barana, ktoré obľubujú adrenalín a idú aj hlavou proti múru (najmä baran). Leva lákajú trošku iné veci, hoci je rovnako akčný, ako ostatné ohnivé znamenia. Všade, kde sa ocitne, bude chcieť už ako malé dieťa šéfovať. Do pozoru bude dávať aj svojich rodičov, starých rodičov a súrodencov. (Za pokus to stojí).

Páli mu to

Toto dieťa sa prirodzene dobre učí, bez toho, aby sa priveľmi namáhalo. (Je inteligentné). Často sa v škole hlási, ale nepatrí k bifľošom, jednoducho mu to páli. Býva hlučné a domov chodí s poznámkami. Čo však ma úplne najradšej, je strhávať na seba veľa pozornosti. Rád sa predvádza, ukazuje, toto dieťa rado recituje alebo účinkuje v dramatickom krúžku. Určite netreba tento jeho talent podceniť, ale práve naopak, podporiť.

Obľúbené v kolektíve

Je to slniečko a v kolektíve býva mimoriadne obľúbené. Niet divu, astrológovia to vysvetľujú tým, že tomuto znameniu vládne Slnko. S tým sa spája veľa kladných vlastností. Sú to veční optimisti, veria, že všetko sa obráti na dobré, majú vkus, pozorovať to odmalička, vedia sa zladiť a pekne obliecť, a čo sa týka správania, jednajú na rovinu, priamo. A sú otvorení.

Problém s autoritami

Dieťa v znamení leva je trucovité, nepáči sa mu, keď sa veci nedejú tak, ako si predstavuje a o čom sníva a tiež má, podobne, ako malý baran, problémový vzťah s autoritami. Neznáša učiteľov, zákazy a príkazy, predpisy, podľa ktorých sa má správať. A, nerád prehráva. Toto dieťa je veľmi cieľavedomé, nepotrebuje pochvalu ako kozorožec, pretože si automaticky verí, treba ju mu však napriek tomu občas dať. Uznať, že je naozaj dobré.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnko #znamenie lev #pochvala #autorita #talent #inteligencia

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...