Dieťa v znamení raka rado cestuje a má fantáziu

Ak sa vám zdá, že každé dieťa má bohatú fantáziu, vedzte, že najbohatšiu ju má určite dieťa, narodené v znamení raka.

12.07.2019 12:00
znamenie raka, rak Foto:
Dieťa v znamení raka.
debata

Má básnické črevo

Astrológovia radia rodičom, aby to patrične využili a dieťa usmernili, odmalička mu čítali rozprávky a podporovali ho vo vlastnej tvorivosti. Z týchto detí často vyrastajú ľudia s „básnickým črevom“. Možno už v škôlke sa budú snažiť zapôsobiť tvorbou vlastnej básničky na dieťa, ktoré sa im mimoriadne páči a chceli by s ním „chodiť“. Malý rak vie aj nádherne recitovať.

Bez mamy neodídem…

O malých rakoch je pomerne známe ich prehnané fixovanie na matku, sú to deti, ktoré sa veľmi dlho držia maminej sukne a nepohnú sa bez nej ani na krok, ťažko vydržia v škole v prírode a veľmi ťažko bez matky odchádzajú kamkoľvek, nerady bez nej trávia čas. Môže to prerásť do nezdravého vzťahu, ak ide o chlapca a žena, ktorá si tohto muža uloví, bude mať s ním dosť veľa práce…

Prítulné dieťa

Ak by sme mali k rakovi nájsť pravý opak, možno by to bol chladný kozorožec, ktorý chce v detstve čo najrýchlejšie dospieť a zo všetkého najviac neznáša túlenie, maznanie. Malý rak je naopak prítulný až príliš, preto je medzi dospelými mimoriadne obľúbené. Už v detstve nemožno prehliadnuť jeho cestovateľské sklony. Čo sa týka športov, rak, podobne ako ryba, sa rád hýbe vo vode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #voda #talent #fantázia #znamenie rak

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....