Dieťa v znamení blížencov: Šťastné je, keď sa niečo deje

Podobne, ako ostatné vzdušné znamenia, vodnár a váhy, aj toto dieťa prahne po vedomostiach. Jeho najobľúbenejšia hračka bude knižka.

13.06.2019 13:00
blíženci Foto:
Dieťa v znamení blížencov.
debata

Prahne po vedomostiach

Dvojjazyčnú výchovu zvládne toto dieťa snáď najlepšie zo zverokruhu – stále sa má čo učiť, nad čím dumať, odmalička rozoznávať jazyky, učiť sa toho zároveň raz toľko. Nie, nie je mu naložené, naopak, zvláda to hravo. Dôležité je, aby si túto jeho túžbu po informáciách (vedomostiach) všimli rodičia, neskôr učitelia a vo veľkom ju podporovali. Toto dieťa totiž môžeme smelo označiť za génia.

Rodičom dá zabrať

Čo sa týka školy, bude sa stále hlásiť. Nie je ako lev, ktorý to robí preto, aby na seba neustále pútal pozornosť. On jednoducho všetko vie, pozor, aby sa nezačal v škole nudiť. Občas skutočne patrí o stupeň vyššie. Rodičom dá zabrať, tých bude neustále prenasledovať pocit, že s ním nestíhajú. Rád býva akýmsi „hovorcom“, zúčastňuje sa recitačných súťaží, v rodine je to ten, čo si pamätá najviac vtipov…

Nerád sa nudí

Toto dieťa je stále v pohybe, podobne, ako jeho vládca Merkúr. Nie je však ako malí ohnivci, ktorí sa musia hýbať a neobsedia na mieste. On jednoducho nesmie hľadieť do stropu, nerád dlho vyspáva, nerád sa nudí. On sa rád učí, číta, komunikuje… Už odmalička miluje návštevy, ktoré prejavujú záujem o debatu. V tomto znamení sa rodí veľmi málo introvertov. Možno osobné veci si nechávajú pre seba, ale „názory na život“ ani náhodou.

Dieťa obklopené knižkami

Blíženci majú radi kolektívne športy, pretože nie sú radi sami a nie sú introverti, ktorí sú najradšej zodpovední len sami za seba. Na čo tiež netreba zabúdať, nehrozí tu nuda. Tú blíženci nemôžu poznať, hrozia depresie a frustrácia. Preto musí byť toto dieťa obklopené nielen mnohými knižkami, ale tiež aktivitami. Šťastné je vtedy, keď sa stále niečo deje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #vzdelanie #vedomosti #intelekt #znamenie blíženci

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...