41 rokov vydatá: Meryl Streep prezrádza tajomstvo úspešného manželstva

Uplynulo 41 rokov od chvíle, kedy povedala hollywoodska legenda Meryl Streep svoje áno sochárovi Don Gummerovi. V rozhovore prezradila jednoduché tajomstvo manželstva.

05.06.2019 13:00
Meryl Streep a jej manžel Don Gummer Foto: ,
Herečka Meryl Streep a jej manžel Don Gummer.
debata

Máloktoré hollywoodske manželstvo prežije dlhšie, ako manželstvo Streep-Gummer. Pre noviny Bild 69-ročná herečka prezradila tajomstvo dlhoročného úspešného manželstva so sochárom, za ktorého sa vydala v roku 1978 a má s ním štyri deti – syna a tri dcéry. „Udržiava moje pocity nažive,“ hovorí otvorene držiteľka Oscara. „Don je jednoducho skvelý, neviem, čo by som bez neho robila,“ vychvaľuje svojho 72-ročného manžela.

Manžel má byť ten „povoľnejší“

Keď išlo o citlivé otázky, ich spoločné deti išli za Donom. On bol vo výchove ten „mäkší“, prezradila. To, že prebrala tú prísnejšiu časť, dobre zafungovalo pre všetky strany. Šťastné dlhé roky v manželstve však pripisuje niečomu inému, napríklad spoločným záujmom, špeciálne rovnakému hudobnému vkusu a humoru. Dôležitý faktor je pre Maryl Streep ale predovšetkým jeden: spoločná spálňa. Ak má byť nejaká miestnosť oddelená, potom rozhodne kúpeľňa.

Ukázať slabé stránky môže byť trápne

Každý deň by ste si mali uvedomiť, aké máte šťastie, že ste našli takého úžasného partnera, tvrdí Streep. „A aj ja musím byť zraniteľná a vedieť ukázať svoje slabé stránky. Priznať si ich, to môže byť aj trápne,“ prezrádza herečka. Pravého muža definuje 69-ročná žena nasledovne: „Otázka znie, ako sa človek sám hodnotí? Je na konci súdený podľa pozície, ktorú dosiahol v hierarchii? Alebo podľa toho, čo často hovoria jeho deti: "Môj otec pre mňa znamená všetko, vždy tu bol pre mňa.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #humor #šťastie #spoločné záujmy #spálňa

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...