Clooney o otcovstve: Dcéra ma vyhnala zo spálne, spím na pohovke

Ako sa slávny herec cíti v pozícii rodiča a ako sa pripravuje na obdobie vzdoru jeho dvojičiek?

12.05.2019 16:00
george Clooney Foto: ,
George Clooney je otcom dvojičiek.
debata

George Clooney (58) a Amal (41) sú nielen žiarivými hviezdami červených kobercov. Sú aj šťastnými rodičmi dvojičiek Elly a Alexandra (1). Tie prišli na svet v roku 2017 a manželom od základov zmenili život. Presne tak, ako sa to stane aj pri „obyčajných smrteľníkoch“. V júni oslávia druhé narodeniny.

Odkedy sa stal slávny herec, režisér a producent otcom, v jeho živote sa deje všetko oveľa pomalšie. A takisto v rozhovore priznal, že prichádza o svoje pohodlie. „Hovoril som si, že naše deti nebudú spávať v spálni. Práve teraz bola dcéra chorá a tak prišla za nami do spálne a vstala o pol tretej, o štvrtej a o šiestej. Takže som potom išiel radšej spať na pohovku do detskej izby,“ opísal slávny otecko v rozhovore pre televíziu RTL. S napätím očakáva aj príchod obdobia vzdoru, ktoré sa zväčša prihlási o slovo okolo tretieho roku života: „Neteším sa na to, ale som pripravený,“ povedal s úsmevom.

Celá rodina ho z času na čas sprevádza aj na nakrúcanie, aby boli ako rodina viac spolu. „Kým deti nechodia do školy, je to zvládnuteľné a snažíme sa to organizovať aj takto. Amal pracuje veľa, má množstvo povinností aj v Británii, ale doposiaľ sme to vždy dokázali zvládnuť a budeme sa snažiť, aby to klapalo stále.“ Zároveň prezradil, čo sa mu na otcovstve páči najviac: „Je to zábava, naozaj, byť otcom je veselé.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otec #George Clooney #dvojičky

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...