Eva Mendes: Moje deti sú pre mňa dôležitejšie ako kariéra

Herečka Eva Mendes po deťoch nikdy netúžila. Lenže potom sa v jej živote objavil Ryan Gosling a všetko sa zmenilo. V jednom intímnom rozhovore porozprávala o deťoch a kariére.

03.05.2019 15:00
Americká herečka Eva Mendes a Ryan Gosling sa... Foto: ,
Herečka Eva Mendes s Ryanom Goslingom.
debata

Je veľa spôsobov, ako si naplniť život. A predovšetkým, každý sa musí rozhodnúť sám pre seba, ako má taký perfektný životný plán vyzerať. Najmä pre ženy, ktoré chcú porodiť dieťa a zároveň sa nevzdať kariéry, je táto téma zložitejšia a stále horlivo diskutovaná.

Medzi štyrmi stenami

Eva Mendes v rozhovore pre Women's Health prezradila, že bolo jej osobné rozhodnutie, že sa vzdá kariéry a bude sa starať výlučne o deti. V minulosti potomkov vôbec neplánovala. Keď však spoznala terajšieho manžela Ryana Goslinga, uvedomila si, že nie hocijaké, chce deti od neho. V rozhovore pre časopis povedala, že keď porodila prvú dcéru Esmeraldu, rozhodla sa, že herectvo na peknú chvíľu zavesí na klinec. Povedala, že v tom čase nemala nutkanie pracovať inde ako medzi „svojimi štyrmi stenami“.

Materstvo je ťažká práca

Ďalej porozprávala o tom, koľko sa toho denne vďaka svojej „novej práci“ od svojich malých dcér naučí a aké je vyčerpávajúce byť matkou: „Niekedy skutočne nemám ďaleko od zbláznenia!“ V súčasnosti navrhuje oblečenie pre značku New York and Company a raz sa chce k herectvu znova vrátiť. Starať sa o dieťa a zároveň byť dobrou matkou je osobným rozhodnutím každej ženy – netreba zabúdať na to, že občas ani nemá na výber. Každopádne je pekné čítať o ženách, ktoré idú svojou vlastnou cestou, žijú život, aký im vyhovuje a sú spokojné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #kariéra #materstvo #Eva Mendes

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...