Máte doma budúceho herca? Môže to skúsiť v seriáli

Ak máte doma komunikatívnu ratolesť, ktorá má rada zvieratká, pošlite videovizitku do RTVS.

31.03.2019 08:00
dieťa, divadlo, pódium, herec Foto:
Na pódiu ako ryba vo vode?
debata

Do pripravovaného rodinného seriálu Mami, kúp mi psa hľadá RTVS chlapcov a dievčatá vo veku 6 až 11 rokov, ktoré sa kamarátia so zvieratkami.

Mami, kúp mi psa je názov pripravovaného 10-dielneho rodinného seriálu, ktorý sa bude nakrúcať podľa rovnomennej detskej knižky slovenskej autorky Zuzany Štelbaskej. Ondrej, 11-ročný chlapec z mesta, strávi letné prázdniny u deda na vidieku. Veľmi túži mať vlastného psíka a snaží sa všetkým dokázať, že to myslí naozaj vážne a starostlivosť oň neberie na ľahkú váhu. Na návšteve u svojho deda, ktorý má troch chlpáčov, sa presvedčí, že mať štvornohého priateľa nie je vôbec také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Pútavý príbeh o Ondrejovi na jeho ceste k naplneniu najväčšieho sna – mať psa, je aj cestou poznania, že pes nie je hračka, ale rovnocenné stvorenie, ktoré treba ľúbiť a rešpektovať.

Videovizitku dieťaťa v dĺžke jednej minúty môžu rodičia poslať prostredníctvom mobilnej aplikácie iReportér do 31. mája 2019. Video je potrebné označiť #mamikupmipsa a do popisu uviesť meno, vek, bydlisko dieťaťa a telefónny kontakt na zákonného zástupcu. Seriál Mami, kúp mi psa sa bude nakrúcať na Slovensku celé leto 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #RTVS #talent #konkurz

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....