Dieťa v znamení ryby: Citlivé dieťa, s každým zadobre

Ryby sú posledným vo zverokruhu, podľa astrológov "zdedili" z každého rožka troška a sú mišungom všetkých ostatných znamení.

11.03.2019 14:30
debata
Dieťa v znamení ryby. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie ryby, ryby Dieťa v znamení ryby.

Mlčanlivá ryba

Keď si predstavíme rybu, veľa toho pod vodou nenarozpráva. Rovnaká je aj ryba zo zverokruhu. Toto sú deti, ktoré prekvapivo často mlčia a sú pokojné, ale pozor, vôbec nie sú nudné a ich výchova nie je ani náhodou jednoduchá. Je pravda, že sú pravým opakom malého barana, ktorý dupe, trucuje a piští, kým nedosiahne svoje. Rybe ide o to isté, ale ide na to z úplne opačného konca a hlavne potichu. Dosiahnu to, čo baran, rovnako rýchlo, len diplomatickejšie a dôstojnejšie.

Potrebuje podporiť

Ryby sú známe tým, že veľa snívajú, ich predstavivosť nemá hranice. Sú často mlčanlivé a zadumané, často nimi treba potriasť, aby sa zobudili a vrátili späť do reality. Aj ryby sú však talentované, avšak tento talent nevedia niekedy prejaviť ako ostatné deti, treba ich pozorne sledovať, podporovať, aby si viac verili a doslova z nich ten talent vytiahnuť. Zaujíma ich najmä hudba a výtvarné umenie.

Nebude na čele bandy

Deti, narodené v znamení ryby sa však azda najväčšmi vyznačujú svojou citlivosťou. Toto im ostane po celý život, ženy to na mužovi-rybe mimoriadne ocenia. Ryba je totiž citlivá, znamená to tiež, že nechce nikoho zraniť, občas to vyzerá tiež tak, že chodí okolo všetkých po špičkách. Toto všetko sa prejavuje už v detstve, toto dieťa určite nebude stáť na čele bandy, túto úlohu rado prenechá levovi či škorpiónovi.

Citlivá a slabá

Na čo by si rodičia malej ryby mali dať obzvlášť pozor, je ich ovplyvniteľnosť. Tým, že sa snažia byť s každým zadobre a za žiadnu cenu neprísť do konfliktu, nie sú zásadové, nemajú vyhranené názory, naopak, sú veľmi nestále. S týmto úzko súvisia aj sklony k závislostiam, ktoré sú u rýb veľkým rizikom. Ryby sú citlivé, ale dá sa povedať aj slabé, preto ľahko padnú do „temných vôd“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #závislosť #mlčanie #znamenie ryby #fantázia

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....