Dieťa v znamení vodnára: Majster sveta v kladení otázok

Kladú vám deti milión otázok a vás už z toho bolí hlava? V takom prípade sa "tešte" na malého vodnára, on je v kladení otázok "majster sveta".

11.02.2019 15:00
debata
Dieťa v znamení vodnára. Foto: SHUTTERSTOCK
vodnár Dieťa v znamení vodnára.

3×I – intuícia, intelekt, inteligencia

Súvisí to s jeho vzdušným znamením, ktoré upozorňuje na inteligenciu, intelekt, intuíciu. Je zvedavé, viac, ako hociktoré iné dieťa zo zverokruhu. Veľa detí má zapichnutý noštek v knižkách, napríklad taký introvertný býk, ale vodnár potrebuje dialóg. (Ako soľ). Keď si predstavíme veľkého vodnára, ako rád komunikuje v kaviarňach a bez toho si nevie predstaviť život, tvorí sa to už u malého vodnárika – dlhé debaty vedie rád s hocikým, kto je k dispozícii.

Nenechá si skákať po hlave

Podobne, ako dieťa v znamení barana, aj vodnár je za spravodlivosť (neskôr bude dobrým šéfom). Na rozdiel od barana však nemá rád chaos, ale naopak, poriadok, a hlavne pravidlá, ktorých sa má v škole či doma držať. Všetko musí byť logické a spravodlivé, inak hrozí, že sa začne búriť a rebelovať. Pozor na to, toto je dieťa, ktoré vie dať najavo svoju nespokojnosť a rozhodne si už odmalička nenechá „skákať po hlave“.

Žiaden kočovník

Citlivosťou sa podobá na svojho „suseda“ zo zverokruhu, malú rybu, láskou k slobode je zas podobný malému strelcovi. Toto dieťa rado cestuje a spoznáva svet, zažíva nové veci a učí sa, ale určite mu neprospieva kočovný spôsob života (ktorému sa nebráni strelec), keď sa veci náhle a často menia a vlastne nevie, kde má domov. Ťažko znáša aj striedavú starostlivosť, toto dieťa potrebuje vedieť, kde býva, mať láskavých rodičov, ktorí sú spolu – domov sa vždy rado vracia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #znamenie vodnár #intuícia #poriadok #intelekt

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...